Comfortabele meeting rooms waren nog nooit zo belangrijk

Je kent het wel: van die werkweken waar jij alleen maar meetings lijkt te hebben. Voel je de frustratie al? De ongemakkelijke stoelen, het lelijke TL-licht, de piepende en rammelende HVAC-toestellen… Geen omgeving waar jouw productiviteit en creativiteit van gaat stromen, toch?

Verwen je brein

En terecht: wanneer je dat brein aan het werk wil zetten, heb jij nood aan comfortabel en ergonomisch meubilair, zacht en warm licht en voldoende zuurstof. Met andere woorden: je zoekt een inspirerende en gezonde omgeving om die meetings in te laten plaatsvinden.

Bovendien zien niet alle werknemers elkaar op een dagelijkse basis. Denk aan: thuiswerk, mensen die vaak op de baan zijn, flexibele werkplekken en -uren, enzovoort. Die vergaderingen zijn vandaag één van de weinige georganiseerde momenten waarop de teams elkaar nog eens zien, ze terug kunnen connecteren met elkaar en kunnen bijpraten. Enneuh… een connectie maken? Dat doe je nergens beter dan thuis. Waarom zou je die huiselijke sfeer dan niet tot op kantoor brengen?

No worries, Greenhouse got your back!

Time is money’, hét credo van de hedendaagse meeting room

‘Time is money’, het is één van de grootste clichés in de businesswereld - maar wel één dat meer dan ooit van toepassing is. Zo worden er, omwille van budgettaire redenen, steeds meer businesstrips geschrapt. Het gevolg: vergaderen van op afstand werd het laatste decennium steeds populairder. Allemaal goed en wel, maar je hebt er wel kwalitatief IT-materiaal voor nodig. Je hebt tenslotte geen zin om kostbare tijd te verspillen om uit te pluizen hoe die tools nu precies werken!

Daarnaast is het zo dat het tegenwoordig veel langer duurt om een groep mensen vanop hun bureau naar een meeting room te krijgen. Je kent het wel: plots moet je dan toch snel even naar de wc, je handen gaan wassen, snel iemand terugbellen, een luchtje gaan scheppen of toch nog snel die ene belangrijke kwestie bespreken.

Allemaal geheel menselijk én geen probleem… mits je de juiste meeting room hebt, die volledig voorzien is van alle comfort. Niet zo verwonderlijk, dus, dat meeting rooms zonder toiletten, koffiemachine of waterfontein minder aantrekkelijk zijn!

Meeting room shopping: waar prijs en kwaliteit elkaar ontmoeten

We gaan er niet flauw over doen: een kwalitatieve kantooromgeving, die is duur. Niet enkel door de huurprijs per vierkante meter, maar ook door de servicekosten die je daarbovenop moet betalen - meestal berekend op basis van het aantal vierkante meter dat je huurt.

Logisch, als je erbij nadenkt: het goed uitrusten van een meeting room valt niet te onderschatten. Denk bijvoorbeeld aan het technische luik, het ergonomische meubilair en de inkleding van de gehele look & feel van de ruimte.

En de vraag naar deze meeting rooms? Die blijft stijgen: denk aan steeds meer projectmatig/agile werken, meer vergaderingen van op afstand (waarvoor een bel bubble nodig is), teams die zich graag afzonderen van een open landscape en het groeiende belang van HR en coaching.

En wat Greenhouse hiervan denkt? Wel…

Wij zijn ervan overtuigd dat bedrijven hun dure vierkante meters beter laten gebruiken door hun medewerkers - en er beter voor kiezen om minder frequent gebruikte meeting rooms te huren.

Want stel: je organiseert vier keer per jaar een town hall meeting voor 150 personen. Dan kan je bedrijf ofwel een ruimte voorzien voor 150 personen die vier keer per jaar gebruikt wordt… of je kan ervoor kiezen om deze ruimte vier keer per jaar te huren. Geef nu toe: da’s toch een stuk productiever?

Wel, dit systeem van ‘meeting room shopping’ is perfect mogelijk binnen de drie Greenhouse hubs. Wij vertellen graag wat meer over wat jij mag verwachten van deze ruimtes…

De meeting rooms van Greenhouse: atypisch, huiselijk, productief

Eerst en vooral, biedt Greenhouse heel wat ‘atypische’ meeting rooms aan die bedrijven vaak niet standaard inhouse hebben. Denk bijvoorbeeld aan: boardrooms, conference rooms, opleidingsruimtes, gezellige coaching plekken, enzovoort.

Uiteraard zijn al deze plekken voorzien van alle comfort. Onze klimatisatie is ongeëvenaard - en elk stuk meubilair is van hoogstaande kwaliteit én ergonomisch. Daarnaast brengen we natuurlijk licht in elke ruimte, wat zorgt voor een ‘licht’ en aangenaam gevoel - ongeacht het onderwerp van jouw meeting.

We herhalen het regelmatig: Greenhouse is your freedom of work. En dat nemen we serieus! Zo kan je onze meeting rooms 24/7 boeken én is van op afstand vergaderen super eenvoudig dankzij onze gebruiksvriendelijke IT-uitrusting. Enneuh… ben je écht geen IT-wonder? Geen probleem: onze hospitality assistants staan je tijdens de kantooruren met een glimlach bij.

Meetings om duimen en vingers bij af te likken

Letterlijk, dan. Met het hele ‘time is money’ in het achterhoofd, hebben we onze meeting rooms ook geoptimaliseerd wat drank en spijs betreft. Zo zijn de meeste vergaderzalen voorzien van koffie, thee en water. En is dit niet het geval? Dan mag je zeker zijn van een kleine kitchenette in de buurt - met dezelfde faciliteiten aanwezig. En, oh ja: alle dranken zijn trouwens inbegrepen in de huur van de vergaderzaal.

Door onze verschillende partnerships, kan jij daarnaast ook catering aanvragen in de meeting room die jij boekte. En in Greenhouse Brussel? Daar gaan we nog een stapje verder: daar zal jij verschillende catering islands terugvinden tussen de meeting rooms. Goesting in een ontbijt, vieruurtje, lunch of receptie? Geen probleem: jij vindt al je lekkers terug naast de geboekte meetingroom. Smakelijk!

Ook files overwinnen we moeiteloos

Als er één ding is waar iedereen het over eens is, is het wel de frustratie die files met zich meebrengen. Wat een tijdverlies om uren in die auto te spenderen - terwijl je evengoed zou kunnen doorwerken aan die belangrijke presentatie!

Geen probleem: onze meeting rooms zijn allemaal verbonden met de coworkings. Met andere woorden: nog even werken voor of na de vergadering? Dat kan! Zo hoef jij niet meteen te vertrekken na de meeting, maar kan je perfect die files vermijden. Zo verspil jij geen tijd meer in de wagen - maar maak je optimaal gebruik van alle uren in jouw dag!

Een clean omgeving zorgt voor clean resultaten

Geef toe: er is niets zo vervelend als binnenwandelen in een meeting room waar nog vuile koffietassen staan van de vorige bezoekers. En ook aan volgekrabbelde flipcharts en opgefrommelde papieren heb jij geen boodschap, toch?

Zéér terecht. Iedereen heeft het graag proper! Gelukkig kan jij bij Greenhouse op beide oren slapen: wij poetsen ook overdag, tussen elke meeting door, de zalen. Zo hoef jij je enkel maar te focussen op jouw doel - en hoef je je geen zorgen te maken over de staat van de meeting room. Dat doen wij met veel plezier voor jou!

Kort samengevat: dit is hoe Greenhouse inspeelt op jouw noden

Een korte recap nodig van al deze voordelen? Geen probleem. Dit zijn alle redenen waarom jij er goed aan doet om je vergaderingen bij Greenhouse te organiseren…

 • Comfortabel en ergonomisch meubilair
 • Zacht licht
 • Perfecte klimatisatie
 • Inspirerend design
 • Meetingrooms voorzien van alle comfort
 • Drie Greenhouse hubs om uit te kiezen
 • Atypische meetingrooms
 • Boek 24/7
 • Gebruiksvriendelijke IT-uitrusting
 • Dranken inbegrepen in de prijs
 • Catering geleverd aan de deur in Greenhouse Brussel
 • Coworkings zijn verbonden aan de meeting rooms
 • Wij maken de ruimtes schoon voor jou

Benieuwd naar onze knappe Greenhouse hubs?

En terecht! Ontdek onze drie fantastische locaties, die trouwens alle drie op de as tussen Antwerpen en Brussel liggen, vandaag nog. En maak je geen zorgen: bij Greenhouse is kiezen allesbehalve verliezen! Alle Greenhouse-hubs hebben tenslotte hun eigen uniek karakter met aparte voordelen.

Boek anders eens een rondleiding in de hub naar jouw keuze? Wij kijken er alvast naar uit om jou te verwelkomen!