De Lijn en Greenhouse: altijd in beweging!

Een tijdje geleden bewoog er iets in de Greenhouse offices van Antwerpen: camera’s die als paddestoelen uit de Greenhousegrond kwamen, hectisch over en ‘t weer geloop van onbekenden, de lift die urenlang gegijzeld werd: het leek ons allemaal niet zo alledaags. Toen er dan plots een aap in de wandelgangen verscheen, konden we de gekte niet langer negeren. Of we hadden een verkleedpartijtje gemist, ofwel was er iets anders aan de hand…

De aap komt uit de mouw

Ja, dat tweede dus. De Lijn koos Greenhouse uit als nieuwe locatie voor hun gloednieuwe videoclip. Erik Van Overloop, de producer van deze madness, legt aan ons uit dat hij al een hele tijd de Greenhouse offices wilde te gebruiken als shootlocatie.

“Toen ik bij Greenhouse binnenwandelde, zag ik meteen het enorme potentieel en de talloze mogelijkheden van de ruimte. Het is een grote, lichte locatie en straalt een jonge en levendige vibe uit. Het is die vibe die we ook die we in de videoclip naar voor wilden brengen. Een ander belangrijk voordeel is de bereikbaarheid van de offices. Een hele videocrew ter plaatse brengen, is niet altijd evident. Files, drukte, parkeerproblemen,... kortom: gedoe! Greenhouse Berchem ligt vlakbij Berchem station, een vélo station en uiteraard tram- en bushaltes. (Lang leve De Lijn!)”

Bereikbaar, voor mensen én apen

Merci Erik, dat streelt ons ego. Hoe dan ook, we hebben ons een aap gelachen tijdens de draaidag! De voordelen die de crew aanhaalt, hebben we trouwens laten terugkomen in al onze locaties. Ook in de Greenhouse offices van Mechelen en Diegem kan je die ruimte, het licht en bereikbaarheid terugvinden. Greenhouse Mechelen bereik je gemakkelijk met trein en shuttlebus. Greenhouse Brussel ligt op 3 minuten wandelen van het station van Diegem én er is een bushalte voor de deur (laat je stress thuis, hé).

Recht voor zijn (r)aap

We geloven dat stressvrij op het werk aankomen belangrijk is voor de productiviteit en creativiteit voor de rest van de dag. Als je dan tòch gestresseerd of geïrriteerd arriveert (door de chocopot die nét op was, de lege rol wc papier op het foute moment of een snurkende partner/huisdier die je wakker hield,...) kan je maar beter in een stressvrije en inspirerende werkomgeving terecht komen.

En da’s exact waar Greenhouse voor zorgt! We implementeren ‘Freedom Of Work’ in alles wat we doen. Werk dus wanneer, waar, met wie én naast wie je wil (en dus ook naast wie zeker niet). Meer weten over de vrijheidsstrijd bij Greenhouse? Lees dan ook zeker onze vorige blog!

Maar dan nu, le moment suprême: de nieuwste reclameboodschap van De Lijn (mooie rijm). We stonden allemaal voor aap om wel een hele goede reden. We zeggen het je, recht voor zijn (r)aap: het resultaat mag er zijn!