Deze diensten horen erbij

Wie voor Greenhouse kiest, kiest voor meer dan gewoon een werkplek.

Je geniet hier altijd van de onderstaande diensten, ongeacht of je een kantoor op maat huurt, vanuit een serviced office werkt, of de coworking spaces gebruikt.

Resto & Catering

Geen goede werkdag zonder een goed middagmaal en geen goed event zonder degelijke catering. Ook daar hoef je je bij Greenhouse geen zorgen over te maken, want ons restaurant en onze cateraar zijn top!

Fitness & yoga

Na lange concentratie kan een fysieke inspanning de druk even helemaal van de ketel halen. Daarom bieden we steeds de mogelijkheid tot yoga en fitness in de buurt van je werkplek.

Receptie

Of je verliest er zelf een hoop tijd mee, of je moet investeren in een werknemer die zich volledig op onthaal focust. Niet zo bij Greenhouse, want hier kan je gewoon gebruikmaken van onze betrouwbare receptie.

7/7 helpdesk

Kwaliteit en duurzaamheid staan centraal in onze hubs, maar zelfs dan kan er eens iets fout lopen. Of je nu een kapotte bureaustoel hebt, of een lamp in je kantoor, onze helpdesk staat 7 op 7 voor je klaar!

Diensten à la carte

Greenhouse voorziet steeds een vast menu aan diensten om haar klanten zo veel mogelijk te ‘ontzorgen’. Daarnaast kunnen wij extra faciliteiten voorzien op maat van jouw noden.

Laat je kantoor inrichten

Het Greenhouse-designteam zorgt voor een oplossing op maat; je krijgt een volledig ingericht kantoor voorzien van de meest duurzame en kwalitatieve materialen.

Events

Bij Greenhouse, hoef je nooit meer op zoek naar een inspirerende eventlocatie. In alle drie de Greenhouse-hubs heb je opties genoeg voor de knapste events.

Vergaderen

Of je nu een belangrijke klant over de vloer krijgt, of je hebt even een afgezonderde ruimte nodig waar je je volledig kan focussen, van onze vergaderruimtes kan je altijd gebruik maken.

Strijkdienst

In iedere hub is er twee dagen per week een strijkdame aanwezig. Handig, want je levert je strijkmand ’s ochtends af en haalt dezelfde dag je hemden, jurken,… netjes gestreken weer op.

Schoonmaakdienst

Wat doe je het liefste: een poetshulp betalen, of zelf de kuisschort aantrekken? Bij Greenhouse hoef je geen van beide te doen, want onze schoonmaakdienst houdt ook jouw werkplek proper.

Klusjesdienst

Lamp kapot in je kantoor? Een probleem met één van je bureaus? Geen nood, we hebben een getalenteerde klusjesdienst die dagelijks voor je klaarstaat.

Pakjesdienst

Pakjes versturen of in ontvangst nemen, het is niet altijd evident op kantoor. Daarom helpen we je een handje met een uitgebreide en betrouwbare pakjesdienst op iedere Greenhouse-locatie.

Elektrische laadpalen

We zouden Greenhouse niet zijn, mochten we er niet alles aan doen om zo duurzaam mogelijk te zijn. Kom je met je elektrische wagen naar het werk? Geen probleem, er zijn altijd laadpalen voor je voorzien!

Verfrissend groen

Hoe je werkomgeving eruitziet, heeft een immense impact op hoe je je voelt tijdens het werken. Van nature voelen we ons beter wanneer we omgeven worden door voldoende groen. Daarom zorgen we voor een mooi en natuurlijk interieur in onze hubs.

Wellbeing

Het belangrijkste van alles: in onze hubs doen we er alles aan om wellbeing op de werkvloer te garanderen. Wie zich goed voelt in zijn of haar vel, werkt niet alleen beter, maar ook liever.

Koffie

Voor sommigen een leuke extra, voor velen een noodzakelijk kwaad: goede koffie om de dag mee door te komen. In alle drie de Greenhouse-hubs garanderen we je heerlijke bonenkoffie, volledig gratis.

Meer weten over onze kantooroplossingen?

Douches

Fiets je graag naar het werk? Of leef je je tijdens de middagpauze graag even uit in een snelle jogsessie of fitness-trip? Geen nood, in onze douches kan je weer even lekker afkoelen en fris terug aan de slag.

Een uitgebreid pakket aan diensten

Ook verbaasd dat elke Greenhouse klant van deze diensten gebruik kan maken? Kom eens langs bij één van onze hubs in Antwerpen, Mechelen of Brussel!