Your Freedom of Work

Greenhouse gelooft in de kracht van een inspirerende werkomgeving. Door onze unieke combinatie van gezelligheid en professionaliteit kan jij zeker zijn van een werkplek die stimuleert, of je nu kiest voor een coworking-, vergader-, of evenementenruimte.

Coworking

Kies jij voor de coworking van Greenhouse? Dan kan je rekenen op een omgeving die warmte én professionaliteit uitstraalt. Wij combineren comfort met functionaliteit – en hanteren een persoonlijke aanpak in alles wat we doen.

Ontdek onze coworking

Vergaderen

Productief vergaderen en brainstormen: het is een kunst. Omdat een comfortabele en inspirerende ruimte een onmisbaar element voor succesvol vergaderen is, vind je in Greenhouse volledig uitgeruste vergaderruimtes die de creativiteit doen stromen.

Succesvol vergaderen begint hier

Evenementenruimtes

Wanneer je een event plant, is een inspirerende evenementenruimte essentieel. Wij bieden functionele én stijlvolle locaties die tot in de kleinste details voorzien zijn op jouw noden. Intiem of groots, professioneel of persoonlijk: wij hebben het allemaal in huis. Benieuwd? Kom gerust binnen…

Ontdek onze locaties

Community

Ontdek de Greenhouse-community

Werken in een Greenhouse-hub draait niet alleen om werken in een kwalitatieve omgeving. Het betekent ook kennis opdoen, kennis delen en netwerken met de inspirerende ondernemers en bedrijven rondom je. En zelfs met collega Greenhouse coworkers in de andere hubs.

Summer Thirstdays are back!

23 juni 2022 | Greenhouse Antwerp

Klink mee op de kick-off van een reeks zomerse afterworks in Greenhouse Café op donderdag 23 juni ☀️

Greenhouse BXL: unieke eventlocatie met veel persoonlijkheid

02 juni 2022 | Greenhouse BXL

Huur een ‘wauwgevoel’ met ons auditorium.

Greenhouse vibes

Tevreden Greenhouse klanten aan het woord

We zijn verschillende coworking spaces gaan bekijken, maar hier hadden we echt het beste gevoel. Er is veel ruimte en als je binnenkomt heb je echt het wauw-gevoel. Soms nodigen wij hier klanten uit en die zijn ook altijd heel enthousiast. Lees hier meer!

Sofie Verhaegen Consultant E&A en coworker in Greenhouse BXL

De combinatie van de op-alles-voorziene Boardroom en de extra diensten zorgt ervoor dat ik altijd met een glimlach naar Greenhouse kom en jullie zal (blijven) aanbevelen aan bedrijven uit mijn netwerk. Keep it coming! Lees hier meer!

David Bellens Enterprise-Architect, Atlas Copco

Naast de praktische voordelen, is het ook gewoon tof om op deze locatie te werken. De hub is strategisch gelegen en makkelijk bereikbaar, de inrichting heeft een moderne look en dat maakt van Greenhouse Antwerp een totaalconcept met een eigen vibe. Lees hier meer!

Alec De Coninck Partner van Talentwise en huurder serviced office in Greenhouse Antwerp

Greenhouse Antwerp is een heerlijke plek om te werken! Voor mij is de centrale ligging van de hub een groot voordeel alsook de ruime en moderne bureaus. Ik ontmoet als coworker bovendien verschillende bedrijven uit uiteenlopende sectoren, wat erg verrijkend is. Tegelijkertijd kan je je ook afzonderen als dat nodig is bijvoorbeeld in een phonebooth voor een online meeting.

Tom Claes Zaakvoerder TM Pharma en coworker in Greenhouse Antwerp

Het nette, gezellige en heel erg trendy interieur beantwoordde aan al mijn verwachtingen en trekt een interessante mengelmoes van coworkers aan. Ik vind het ontzettend fijn om zowel tussen creatievelingen als business professionals te zitten, omdat ik mezelf ook in beide categorieën plaats. Lees hier meer!

Grietje François Oprichtster Novemmundi en coworker in Greenhouse Antwerp

Greenhouse Antwerp is écht een zalige plek om te werken. De enorme ramen laten veel natuurlijk licht binnen en de mogelijkheid om te werken aan een bureau of in een relaxzetel is een fijn extraatje. Daarnaast zijn we fervent gebruiker van de belbubbels: handig wanneer je veel vergaderingen hebt en je je collega’s niet wil storen! Lees hier meer!

Charlotte Bolsens Senior supply chain consultant Solventure en coworker in Greenhouse Antwerp

Toen ik langs ging voor een rondleiding, voelde ik meteen dat de vibe juist zat. Niet alleen de centrale ligging is een groot pluspunt, maar je hebt ook veel ‘verborgen’ hoekjes voor als je rust nodig hebt. Daarnaast is de werking zeer professioneel, zijn de vergaderzalen handig, is het er altijd proper en levert ook het onthaal sterk werk. Lees hier meer!

Laura Coninx Zaakvoerster Laum-Paum en coworker in Greenhouse BXL

Greenhouse Antwerpen is super goed gelegen, erg toegankelijk en ook nog eens heel flexibel. Je huurt enkel dat waar je nood aan hebt, meer niet. En dat was exact waar wij naar op zoek waren! Lees hier meer!

Evy De Vos Oprichtster Bloq en coworker in Greenhouse Antwerp

Zowel professioneel als gezellig, dat zijn dé troeven van Greenhouse BXL als eventlocatie. Lees hier meer!

Jan Vlaminck Asset Manager & Development Candor

De uitnodigende sfeer die hier in de lucht hing, was de sfeer waar ik naar op zoek was. Vergaderzaal Newton-Pasteur (en Greenhouse in totaliteit😉) ticked all the boxes. Lang nadenken was dus niet meer nodig: de locatie was gekozen? Lees hier meer!

Stephanie De Troyer Finvision