Community: nieuws en blogs

Accountancy kantoor Four Eyes ziet zichzelf comfortabel verder groeien bij Greenhouse

“Wij geloven in de ondersteuning van Greenhouse”

“Wij zouden Greenhouse absoluut aanbevelen aan startende ondernemingen of consultants”, knikt Jonathan enthousiast. “Greenhouse is voor ons een inspirerende én professionele coworking waar ondernemingen rustig kunnen groeien. Daarnaast evolueert de kostprijs ook netjes mee met de noden/wensen van jouw onderneming.”

Four Eyes vertelt ook over de flexibiliteit van Greenhouse die hen ondersteunt in hun groei. “Als klein bedrijf heb je binnen Greenhouse toch dezelfde faciliteiten en de uitstraling van een groter kantoor. Hetzelfde met meeting rooms: we hebben ze niet regelmatig of constant nodig, maar het is handig dat deze toch altijd beschikbaar zijn!”

Het groeiende team is dan ook niet van plan binnenkort te vertrekken bij Greenhouse. “In de toekomst zien wij ons rustig verder groeien binnen de Greenhouse omgeving. Sterker nog: wij zijn ervan overtuigd dat Greenhouse een bijdrage zal leveren aan die groei, net door hun uitstekende service en ondersteuning.”

Ook groeien onder de vleugels van Greenhouse?

Dat kan! Ondanks de ongewone omstandigheden door Covid-19, staat Greenhouse nog altijd klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Neem contact op met ons via het contactformulier.

Ontdek hier meer blogs en nieuws!