Community: nieuws en blogs

Affluo & de serviced offices van Greenhouse BXL: een perfecte match

7 januari 2021 | Greenhouse BXL

Advocatenkantoor Affluo koos in 2018 voor een serviced office in Greenhouse BXL. Waarom koos dit advocatenkantoor met no-nonsense aanpak actief in het ruime ondernemingsrecht voor ons als professionele uitvalsbasis? Wel, we vroegen het hen zelf! Lees verder om alles te weten te komen over de ervaringen van Affluo bij Greenhouse. Ben je hierdoor geïnspireerd om voor een eigen serviced office te kiezen? Neem dan snel contact met ons op! 

Hoe zijn jullie bij Greenhouse terecht gekomen?

Wel, eigenlijk kenden we de hubs dankzij het fantastische restaurant Greenhouse Café, dat gevestigd is in Greenhouse Antwerp. Ons team gaat er regelmatig lunchen, dus waren we al bekend met de sfeer en het lekkere eten, natuurlijk! (lacht)

Wat overtuigde jullie om voor een serviced office van Greenhouse te kiezen?

We waren al een tijdje op zoek naar een serviced office en omdat we Greenhouse al kenden, vonden we het logisch om eerst bij jullie langs te gaan. De redenen die doorslaggevend waren om uiteindelijk voor Greenhouse BXL te kiezen waren talrijk!

Het prachtige gebouw, de grote aula, de gezellige coffee corner, de restaurant faciliteiten, de aanwezigheid van voldoende parkeerplaatsen, de ideale ligging, de aangename contacten met het Greenhouse team, … Noem maar op! Jullie beantwoordden op zo goed als elk gebied aan onze eisen, waardoor het niet lang duurde om de knoop door te hakken. We kozen met volle goesting voor jullie – en die goesting is er vandaag nog altijd!!

 

 

Ontdek Greenhouse BXL!

Wat zijn, voor jullie, de grootste voordelen van de serviced offices bij Greenhouse?

De grootste sterkte van Greenhouse als organisatie is voor ons absoluut de dienstbaarheid en het onvermoeibare enthousiasme van het team. Geen enkel probleem is er één te veel – en we kunnen altijd bij één van de Hospitality Assistants terecht. In het bijzonder Tess en Anneleen verdienen hier een extra pluim voor!

 

Het grootste voordeel van onze serviced office is zonder twijfel het aspect van ontzorging. We moeten zelf niet instaan voor receptie en infrastructuur, wat ons werk bijzonder comfortabel maakt. Zo kunnen wij ons zorgeloos focussen op dat waar we goed in zijn: juridisch advies geven en onze cliënt voor de volle 100% bijstaan, zonder afleiding

De voordelen van serviced offices!

Welke verbeterpunten kunnen we nog aanpakken?

In de enkele gevallen wanneer er zich een moeilijker technisch probleem voordoet, kan het bij Greenhouse weleens wat langer duren voordat dit opgelost is. Dat is iets waar jullie nog in kunnen verbeteren.

Verder moet je met een serviced office rekening houden met de verschillende gebruikers van de gemeenschappelijke delen – al weet je dat natuurlijk op voorhand wel! Een enkeling durft de afspraken wel eens vergeten, wat lichtjes vervelend is.

 

Heeft Greenhouse bijgedragen aan het succes en de groei van jullie onderneming?

Wat ons betreft: absoluut! Bij de start van onze onderneming leverde Greenhouse snel de juiste infrastructuur aan, waardoor wij ons onmiddellijk op onze business konden focussen.

Geen gedoe, geen geregel – want dat deed Greenhouse voor ons. Fantastisch!

Zou je ons aanbevelen bij collega’s?

Entree serviced offices Entree serviced offices

Greenhouse zouden we zeker en vast aanbevelen bij onze collega’s: de voordelen zijn talrijk en de hubs zijn voorzien van alle gemakken. Ook een serviced office zouden we zeker aanbevelen bij ondernemers uit ons netwerk, hetzij wel voor een iets kleinere of, zoals wij, een startende onderneming.

Zelf op zoek naar een serviced office? Contacteer ons!

Laat ons gerust weten of je liefst in Antwerpen of Brussel wil werken – en dan gaan wij samen met jou op zoek naar dé perfecte oplossing. Tot snel!