Community: nieuws en blogs

Greenhouse neemt bijkomende veiligheidsmaatregelen voor coworking spaces in Antwerpen en Mechelen

28 juli 2020 | Greenhouse Antwerp & Greenhouse Mechelen

In het kader van de bijkomende coronamaatregelen die gisterenavond genomen werden door de Antwerpse Provinciale Crisiscel, bovenop de beslissingen van de Nationale Veiligheidsraad, heeft Greenhouse extra maatregelen getroffen voor de coworking spaces in Antwerpen en Mechelen die vanaf vandaag van kracht zijn en alvast zullen gelden tem 31 augustus.

Hiermee volgen wij de richtlijnen van de overheid en het lokale bestuur met het oog op het welzijn en de gezondheid van de bevolking:

  • De vergaderzalen in Greenhouse Antwerp en Mechelen zullen vanaf vandaag niet meer toegankelijk zijn.
  • De recepties zullen onbemand zijn gedurende deze periode. U kan onze Hospitality Assistants wel bereiken via het telefoonnummer van Greenhouse Antwerp of Mechelen.
  • De coworking spaces zijn enkel toegankelijk voor coworkers met een coworking flex abonnement die via een badge toegang hebben maar we raden telewerk sterk aan. Komt u toch coworken, dan is dat op uw eigen verantwoordelijkheid.

Met deze maatregelen willen we ons steentje bijdragen om de heropflakkering van het virus in te dijken en we hopen dat u allemaal gezond mag blijven.

Heeft u bijkomende vragen of opmerkingen? Aarzel niet om ons te contacteren via kathleen.rommers@intervest.be

Zorg voor jezelf en voor elkaar,
Het Greenhouse team

Ontdek hier meer blogs en nieuws!