Community: nieuws en blogs

Coworking, serviced office of eigen kantoor, wat te kiezen?

De coworkingruimtes van Greenhouse hebben elk hun eigen karakter. Stuk voor stuk zijn het inspirerende werkomgevingen waar je professioneel kan werken, omgeven door een sterk netwerk. Ons doel: ervoor zorgen dat iedereen kan werken aan het eigen ondernemerschap – en zijn of haar idee kan laten groeien.

Ontdek het volledige Greenhouse aanbod

Je bent nooit alleen

Natuurlijk is het nooit enkel rozengeur en maneschijn – en dat is bij coworking niet anders. Naast de vele voordelen zijn er tenslotte ook wat zaken waar je best rekening mee houdt, vooraleer je intrek in een Greenhouse te nemen.

De naam coworking zegt het zelf: je zit zelden alleen op kantoor. Dat wil zeggen dat je er rekening mee moet houden dat het er soms wat luid kan zijn. Je mede-coworkers wandelen binnen en buiten en zullen onderling regelmatig eens een gesprek voeren. Daarnaast heb je nooit gegarandeerd een vaste plaats, dus vragen we je flexibel te zijn.

Elke Greenhouse hub beschikt over verschillende vergaderzalen, waarvan je als coworker ook een aantal uren per week gebruik kan maken, om bijvoorbeeld klanten te ontvangen. Werk je intens met je team samen, en heb je nood aan regelmatige, onderlinge overlegmomenten, dan zijn er voor jou wellicht betere oplossingen.