Community: nieuws en blogs

De Lijn en Greenhouse: altijd in beweging!

BEREIKBAAR, VOOR MENSEN ÉN APEN

Merci Erik, dat streelt ons ego. Hoe dan ook, we hebben ons een aap gelachen tijdens de draaidag! De voordelen die de crew aanhaalt, hebben we trouwens laten terugkomen in al onze locaties. Ook in de Greenhouse offices van Mechelen en Diegem kan je die ruimte, het licht en bereikbaarheid terugvinden. Greenhouse Mechelen bereik je gemakkelijk met trein en shuttlebus. Greenhouse Brussel ligt op 3 minuten wandelen van het station van Diegem én er is een bushalte voor de deur (laat je stress thuis, hé).

 

RECHT VOOR ZIJN (R)AAP

We geloven dat stressvrij op het werk aankomen belangrijk is voor de productiviteit en creativiteit voor de rest van de dag. Als je dan tòch gestresseerd of geïrriteerd arriveert (door de chocopot die nét op was, de lege rol wc papier op het foute moment of een snurkende partner/huisdier die je wakker hield,…) kan je maar beter in een stressvrije en inspirerende werkomgeving terecht komen.

En da’s exact waar Greenhouse voor zorgt! We implementeren ‘Freedom Of Work’ in alles wat we doen. Werk dus wanneer, waar, met wie én naast wie je wil (en dus ook naast wie zeker niet). Meer weten over de vrijheidsstrijd bij Greenhouse? Lees dan ook zeker onze vorige blog!

Maar dan nu, le moment suprême: de nieuwste reclameboodschap van De Lijn (mooie rijm). We stonden allemaal voor aap om wel een hele goede reden. We zeggen het je, recht voor zijn (r)aap: het resultaat mag er zijn!

 

Ontdek hier meer blogs en nieuws!