Community: nieuws en blogs

“Fantastisch dit te delen met leuke mensen”

Na jarenlang werken vanuit de woonkamer was het tijd voor verandering – en dus kozen Jasper en Robin ervoor om een gratis dagkaart uit te proberen bij Greenhouse in Berchem. Want co-working, dat klonk wel interessant. En met succes! Beide heren maken ondertussen al enige tijd deel uit van onze Greenhouse-familie, en genieten mee van de vele voordelen.

 

EEN PAK MOGELIJKHEDEN.

Voor Jasper was het kiezen van een co-working space een logische stap in het traject voor zijn bedrijf. “Ik kon niet meer van thuis uit werken, dus zocht ik een co-working space. Ik ontdekte Greenhouse via hun website. Ik besloot het een dag lang uit te proberen en was meteen verkocht.”

Die stap bracht ook een pak comfort en gemak met zich mee. “Er zijn veel faciliteiten, vergaderruimtes en hebben alle kantoorruimte die we nodig hebben. Plus: je deelt het allemaal met veel leuke mensen”, vertelt hij. En dat is vooral nuttig om samen te werken, zo blijkt.

 

EENVOUDIG NETWERKEN.

Want niet veel later nodigde Jasper een andere jonge ondernemer uit in Greenhouse, Robin. Ook hij kon zijn bedrijf niet meer vanuit huis runnen en probeerde Greenhouse voor één dagje uit. Nu is hij een vaste klant.

“Een van de grote voordelen is dat je hier veel mensen ontmoet”, zegt hij. “Dat vergemakkelijkt de opbouw van een netwerk. Door hier te zijn, ben ik veel verder gekomen in het bedrijfsleven”.

Sterker nog: omdat ze nu samen in dezelfde ruimte zitten, hebben Jasper en Robin een paar grote, gezamenlijke projecten. “Het is gewoon heel handig, heel praktisch en de samenwerking is hier zo eenvoudig. Er is altijd de mogelijkheid om hier te werken met andere mensen.”.

 

FANTASTISCH DAT JULLIE ER ZIJN, HEREN!

Ontdek hier meer blogs en nieuws!