Community: nieuws en blogs

Waarom Finvision meteen wist: “Vergaderen bij Greenhouse, da’s iets voor ons!”

26 oktober 2021 | Greenhouse BXL

Dat wij achter ons concept staan, dat is evident. Om dan te horen dat ook onze klanten Greenhouse helemaal top vinden, daar worden wij heel gelukkig van.

Finvision, gespecialiseerd in financiële dienstverlening, ontdekte Greenhouse BXL tijdens hun zoektocht naar een centraal gelegen vergaderlocatie voor een tweedaags opleidingstraject. En al snel vielen ze als een blok voor Greenhouse en haar vergaderzalen.

Waarom? En hoe zij terugblikken op deze dagen? Stephanie De Troyer van Finvision vertelt het ons met veel enthousiasme!

 

Dag Stephanie, leuk je te ontmoeten! Vertel ons iets over jezelf en Finvision.

Finvision Finvision

“Hey, wat fijn dat jullie contact hebben opgenomen! Ik ben verantwoordelijk voor HR en rekrutering bij Finvision. Met 170 medewerkers en 5 kantoren in Vlaanderen begeleiden we onze klanten op financieel vlak. Dankzij een uitgebreid aanbod aan diensten kunnen we klanten ondersteunen in het dagelijkse financiële beleid alsook met het uitbouwen van een toekomstvisie.”

Hoe kwamen jullie bij Greenhouse BXL terecht?

“Wel, we waren op zoek naar een centraal gelegen locatie voor een tweedaagse meeting voor alle nieuwkomers bij Finvision, dertig in totaal. Om het samenhorigheidsgevoel van in het begin aan te wakkeren, brengen we onze starters graag samen voor een verwelkoming. Nadien zullen ze aan de slag gaan in verschillende kantoren. De locatie moest dus vanuit Sint-Niklaas, Antwerpen, Hasselt en Waregem gemakkelijk bereikbaar zijn.”

“Via Google kwam ik op de website van Greenhouse terecht. Ik werd instant vrolijk van de foto’s die ik daar zag: de uitstraling van het gebouw en de look van de zalen spraken meteen aan. Dus ik nam contact op! Door de razendsnelle reactie van Hospitality Assistant Maria-Pia werden al mijn bijkomende vragen meteen beantwoord en lag een rondleiding in een mum van tijd vast. Op die manier had Greenhouse al meteen een streepje voor op de andere locaties!”

Ontdek Greenhouse BXL, een architecturaal pareltje

Wat waren de doorslaggevende factoren om voor Greenhouse te kiezen?

“Tijdens de rondleiding voelde ik heel snel dat het volledige concept van Greenhouse een match was met onze verwachtingen. Als ik Greenhouse vergelijk met een doorsnee office center bijvoorbeeld, waar je ook mooie vergaderzalen kan huren, dan vind ik het totaalconcept en de beleving bij Greenhouse een grote meerwaarde.

Eens in het meeting center was ik opnieuw aangenaam verrast! De vergaderzalen genieten veel daglicht, zijn tiptop in orde en alle IT-materiaal is voorzien.

De zaal die werd voorgesteld voor onze groep, Newton-Pasteur, heeft bovendien nog een leuk extraatje: de gekleurde stoelen!

De uitnodigende sfeer die hier in de lucht hing, was de sfeer waar ik naar op zoek was. Vergaderzaal Newton-Pasteur (en Greenhouse in totaliteit😉) ticked all the boxes. Lang nadenken was dus niet meer nodig: de locatie was gekozen.”

Newton – Pasteur, meer dan een gewone vergaderzaal

Als we terugblikken op 27 & 28 september, hoe zijn de meetings verlopen?

“Zeer goed! Van begin tot einde is eigenlijk alles goed verlopen, ik kan het niet anders verwoorden. We voelden ons zeer welkom, Hospitality Assistant Maria-Pia stond paraat voor ons, niets was teveel gevraagd. Ook ‘credits’ voor ISS die de catering deed tijdens de middag: alles was tot in de puntjes verzorgd en super lekker!

In de zaal hadden we niet veel nodig, enkel de twee screens en zij deden hun werk prima. Installeren en opstarten gingen als een fluitje van een cent, misschien deels door de aanwezigheid van enkele techneuten in de zaal 😉.”

Een klein minpuntje, een aantal aanwezigen vonden het te koud in de zaal. Maar ook dan kwam Maria-Pia to the rescue en werd de temperatuur in een oogwenk aangepast. De gastvrijheid van Greenhouse dringt tot in de kleinste details, echt chapeau.

Greenhouse BXL atrium Greenhouse BXL atrium

En oh ja, er schiet me nog iets te binnen dat we minder leuk vonden: de files op de Brussels Ring. Als jullie daar iets aan kunnen veranderen, dan krijgen jullie een 11/10 😊

Grapje, het was top en wij komen zeker terug als de gelegenheid zich voordoet!”

Een leuke afsluiter: Dankzij de positieve ervaringen kozen de vennoten van Finvision recent opnieuw voor Greenhouse BXL voor een klantenevent. Whoop whoop!

Wil jij ook een vergadering of event organiseren waar jouw gasten laaiend enthousiast op terugblikken?

Neem dan snel contact met ons op! De Hospitality Assistants geven je met plezier meer informatie, zoeken samen met jou naar de geschikte vergaderzaal of eventruimte en tonen je bovendien graag de hele hub tijdens een rondleiding. Zo voel jij zelf ‘what Greenhouse is all about’. We kijken er naar uit je te ontmoeten!