Community: nieuws en blogs

Green Night Logistics krijgt geen genoeg van de coworking in Greenhouse Mechelen

6 augustus 2021 | Greenhouse Mechelen

Bij Greenhouse nemen we graag de tijd om in gesprek te gaan met onze coworkers. Niet zo heel gek, toch? Want enkel wanneer we hen vragen wat er goed of minder goed gaat, kunnen we onze diensten en locaties blijvend optimaliseren.

Dit keer gingen we naar Greenhouse Mechelen – en spraken we met Gerrit: managing director van Green Night Logistics. Een iets atypischer bedrijf, omdat zij ook ‘s nachts actief zijn – en dus gretig gebruik maken van onze hubs die voor members 24/24 toegankelijk zijn. We stellen hen graag aan je voor – en duiken dieper in hun verhaal: hoe ze bij Greenhouse terecht kwamen en waarom ze elke dag opnieuw bewust kiezen om te blijven.

 

Wie is Green Night Logistics?

In 2019 richtte Gerrit Calsius Green Night Logistics op. De reden? Na 18 jaar ervaring in nachttransport, merkte hij op dat er veel vraag was naar alternatieven voor de huidige aanbieders op de markt. Zo gezegd, zo gedaan!

Green Night Logistics Green Night Logistics

Vandaag is hun doel en identiteit volledig gecentreerd rond het brengen van meer efficiëntie op de werkvloer: door hun nachtleveringen zo slim mogelijk in te zetten, geloven ze erin dat ze techniekers, maar ook klanten in de medische sector, kunnen helpen om efficiënter en sneller te werken.

Vandaag zijn ze actief in België en Luxemburg, maar Nederland staat nog op het lijstje om in de toekomst op te nemen.

Waarom kozen jullie voor coworking?

Als beginnend ondernemer wil je liefst alles: personeel, een magazijn, materiaal en… een knap kantoor. Maar na een tijdje moet je nadenken over welke zaken nu wel of niet bijdragen aan het succes van een bedrijf. Zo zetten wij dagdagelijks in op automatisering – en hebben we, als we heel eerlijk zijn, eigenlijk geen groot kantoor nodig. Het geld dat we aan dat kantoor zouden besteden, kunnen we slimmer investeren in de uitbouw van het bedrijf.

Daarom kozen we voor de coworking space van Greenhouse Mechelen. Zo’n membership is ontzettend interessant voor ons, zeker wanneer je weet hoeveel faciliteiten daaronder vallen. De vergaderzalen en de bemande receptie zijn voor ons een groot voordeel, maar zeker ook de verschillende locaties gaven voor ons de doorslag. Veel van onze klanten zitten op de as tussen Antwerpen, Brussel en Mechelen – dus de Greenhouse locaties zijn voor ons pérfect gelegen!

Het geld voor een kantoor investeren we nu aan de uitbouw van ons bedrijf

Hoe kwamen jullie bij Greenhouse terecht?

We vonden Greenhouse eigenlijk gewoon op het internet: we waren op zoek naar de verschillende opties qua coworking en kwamen snel bij jullie terecht. We waren meteen gecharmeerd door het groene karakter van Greenhouse, omdat dat er bij ons ook echt in zit. Duurzaamheid is, naast kwaliteit en technologische innovatie, één van de pijlers van ons bedrijf – en we zochten een partner die daar een goede match mee vormde.

Coworking bij Greenhouse: wat moet jij weten?

Greenhouse & Green Night Logistics: voor beide staan duurzaamheid bovenaan het prioriteitenlijstje

Hoe ervaar je de coworking space van Greenhouse Mechelen als werkplek?

Echt zalig! De beloofde faciliteiten stellen niet teleur, maar wat voor ons écht het grootste voordeel is, is het feit dat we 24/24 terecht kunnen in het kantoor. In onze business is dat super belangrijk: soms hebben we ‘s nachts een klant op bezoek en is het dus superfijn dat we dankzij Greenhouse die toegankelijkheid kunnen bieden.

Verder is ‘t echt genieten van alles wat voor jou wordt geregeld: de beschikbare vergaderzalen, de koffie, de samenwerking met Hospitality Assistant Mana, … het is echt de samenhang van al deze elementen die voor volledige ontzorging zorgt. Ik weet dat alles vlot en veilig geregeld wordt – ook wanneer ik niet op kantoor ben. Da’s een hele geruststelling!

De faciliteiten van Greenhouse Mechelen gaven voor ons de doorslag om voor jullie te kiezen – en dat doen ze nog elke dag!

Wat is voor jou één van de grootste voordelen van Greenhouse Mechelen?

Da’s sowieso de fijne sfeer die op kantoor hangt tussen al die gelijkgezinden. Combineer dat nog eens met alle netwerkmogelijkheden en je zit helemaal goed! Zo zijn er regelmatig webinars waaraan je kan deelnemen en vinden er ook organisch toffe wisselwerkingen plaats tussen de bedrijven in onze hub.

Benieuwd naar onze events? Ontdek ze hier!

De sfeer in Greenhouse én de vele mogelijkheden tot networking zijn uniek en onbetaalbaar

Zou je Greenhouse aanbevelen aan professionals in je eigen omgeving?

Absoluut! Eigenlijk geeft een coworking abonnement bij Greenhouse al het nodige voor een bedrijf tot vijf werknemers: je hoeft niet te investeren in een eigen kantoor, je moet niets poetsen, je moet nooit zelf zaken zoals koffie of printpapier bestellen, er is altijd iemand aanwezig aan de balie, je hebt verschillende prettige ruimtes en vergaderzalen om uit te kiezen én je hebt maar liefst drie verschillende locaties om in te werken. Wij vinden deze voordelen echt ontzettend interessant voor ons bedrijf – en zijn ervan overtuigd dat een coworkingabonnement bij Greenhouse voor veel bedrijven een ideaal én geldbesparend concept is. Wij zijn écht fan!

Ik raad Greenhouse coworking aan voor elk bedrijf tot vijf werknemers: je wordt ontzorgd én bespaart geld!

Benieuwd naar de voordelen voor jouw business?

Onder de indruk van het verhaal van Green Night Logistics – en ben je zelf ook op zoek naar een alternatief voor dat klassieke kantoor? Dan is een coworking abonnement bij Greenhouse misschien iets voor jou. Contacteer ons gerust voor meer informatie – en dan vertellen wij je graag alles over de verschillende abonnementen en locaties. Tot snel?