Community: nieuws en blogs

Greenhouse BXL: unieke eventlocatie met veel persoonlijkheid

Greenhouse gelooft in de kracht van een inspirerende (werk)omgeving. En zeker wanneer je een event plant, is ook een onvergetelijke evenementenruimte essentieel. Daarom bieden wij, naast praktische werkomgevingen, ook functionele én stijlvolle eventlocaties die tot in de kleinste details voorzien zijn op jouw noden.

Greenhouse BXL ligt middenin Pegasus Park: een businesscentrum in Diegem, nabij centrum Brussel en vlakbij Brussels Airport. Niet alleen bijzonder slim gelegen, maar ook nog eens te midden van een omgeving die professionaliteit en ambitie uitstraalt. Of, met andere woorden: dé perfecte plek om jouw gasten in stijl te ontvangen.

Vandaag zetten we de grootste troef van Greenhouse BXL in de kijker: onze eventruimtes – die met een capaciteit tot 200 gasten trouwens behoren tot een van de grotere locaties in Brussel.

De grootste troeven

Eerst en vooral mag je ons gerust een one-stop-shop voor events noemen. Onze zalen zijn van álles voorzien, zodat je niets bij externen moet gaan halen. Kort samengevat: je plugt je laptop in – en bent vertrokken! Zo hoef jij je geen zorgen te maken over haperende apparatuur of onwelkome errors: die nemen wij voor onze rekening. Daarnaast hebben wij ook al het nodige meubilair in huis, waardoor je ook geen stoelen of tafels elders moet gaan zoeken. Zo bespaar je op transportkosten, aangezien onze meubels gewoon al op locatie staan!

 

Bekijk hier alle eventruimtes

En wil je toch meubels of apparatuur van een derde partij? Wie zijn wij dan om daar nee op te zeggen? Je bent bij ons niet verplicht om voor élk aspect met ons te werken – en betaalt dus ook geen ‘buy out’ (behalve bij de catering) als je liever een andere partij kiest. Da’s wel zo eerlijk.

Als laatste benadrukken we graag nogmaals onze fantastische ligging. Eerst en vooral, hebben wij een ruime parkinghouse vlak naast de hub, waardoor jouw gasten geen moeite zullen hebben met het vinden van een parkeerplaats. Daarnaast liggen wij dicht genoeg bij Brussel om goed bereikbaar te zijn, maar net ver genoeg van Brussel om niet het drukke centrum in te moeten rijden. Zo komen jouw gasten relaxed aan, zonder filestress in hun hoofd. Geen auto? Dan stappen ze gewoon af aan de bushalte voor onze deur – of in het treinstation van Diegem op vijf minuten wandelen. Je merkt het: wanneer we stoefen over die goede ligging, overdrijven we niet!

Je eigen event coördinator

Beslist om je evenement bij Greenhouse BXL te organiseren, maar heb je geen de tijd (of zin) om je bezig te houden met de opvolging ervan? Geen probleem: daarvoor stellen we je graag voor aan Katherine, onze getalenteerde Event Coördinator. Met haar uitgebreide ervaring als venue en event manager, hebben we vandaag de nodige expertise in huis om jou van A tot Z te ontzorgen. Katherine is op elk event aanwezig om alles in goede banen te leiden, zodat jij je volledig kan focussen op jouw gasten.

 

Inhouse cateringpartner

Wil je daarnaast iets extra op je event, zoals een thema, animatie of muzikanten? Ook daarbij helpt Katherine je graag. Het belangrijkste voor haar? Goede service leveren en je helpen bij de invulling van jouw evenement. Op deze manier hoef jij als klant niets meer zelf regelen: dat doen wij wel voor jou!

Huur een ‘wauwgevoel’ met ons auditorium

Ons auditorium is onze grote trots – en met reden het pronkstuk van Greenhouse BXL. Deze ​​ruime, lichte en indrukwekkende zaal is voorzien van alle comfort en technieken: verstelbare spotlights, een draagbare microfoon, een geluidsinstallatie, enzovoort. Het is bijgevolg dé ideale ruimte voor meetings en events zoals bedrijfsfeesten, conferenties, klantenevents, productvoorstellingen, … Het auditorium kan tot 200 gasten comfortabel ontvangen.

 

Ontdek het auditorium

Naast alle praktische comfort, is het auditorium gewoon ook echt een pareltje. Wanneer we de deuren openen, ontsnapt er altijd wel een stille ‘wauw’ aan de bezoekers… Niet zo heel gek, dus, dat deze zaal vaker wel dan niet geboekt is. Deze imposante zaal scoort hoog bij onze klanten op gebied van comfort, stijl en klasse – en is dé uitgelezen evenementenlocatie om jouw gasten aangenaam mee te verrassen. We beloven het: een event in het auditorium van Greenhouse BXL zullen ze niet snel vergeten.

 

Greenhouse (2019)-70-Pano-HDR Greenhouse (2019)-70-Pano-HDR

Combineer naar hartenlust met onze andere zalen

Natuurlijk is het auditorium niet onze enige zaal. Daarnaast hebben we ook nog het atrium: een indrukwekkende ruimte omgeven door grote glaspartijen – en perfect voor kleine beurzen of om gasten te ontvangen en op een borrel te trakteren.

De reception lounge, een open ruimte boven het auditorium, is dan weer een architecturaal pareltje waar je bedrijfsfeesten, exposities, lunches en veel meer kan organiseren. Het prachtige uitzicht maakt van deze kleinere locatie een imposante plek om te vertoeven.

 

Als laatste hebben we dan ook nog het meeting center: dit bestaat uit een volledige vleugel en/of aparte vergaderzalen die je afzonderlijk kan huren. Deze vergaderruimtes zijn ideaal voor diegenen die een evenementlocatie zoeken met voldoende breakout mogelijkheden. Kom je bijvoorbeeld met 200 gasten langs en organiseer je verschillende workshops tijdens je evenement? Dan is het meeting center met haar zes zalen daar perfect voor.

En, ohja: heb je als organisator graag een extra privé-zaaltje om je spullen in te zetten – of om je in voor te bereiden of te repeteren? Ook dat regelen we graag, net zoals een dagpassen in onze coworking ruimte voor gasten die voor of na het event even nog even willen werken. Handig, toch ?

Jouw eerste event in twee jaar bij Greenhouse BXL?

Dat kan! Heel graag, zelfs. We merken dat de events boomen op dit moment. Niet heel gek, we hebben heel wat in te halen!

Ben jij ook van zins om een onvergetelijk event te plannen – en zoek je daar een unieke locatie met ontzettend veel troeven voor? Dan zou Greenhouse BXL daar weleens dé perfecte keuze voor kunnen zijn. Contacteer ons gauw – en dan plannen we een geheel vrijblijvende en gratis rondleiding in.

Spoiler alert: de langgerekte ‘wauw’ wanneer je het auditorium binnenstapt, die zal je niet kunnen tegenhouden…