Community: nieuws en blogs

Coworking space van Greenhouse Mechelen overtuigt ToManage

“Greenhouse is een prima locatie en concept”

Johan Huygh is niet aan zijn proefstuk toe: als doorwinterde coworker kent hij het landschap van coworking spaces ondertussen als geen ander. Recent ontdekte hij Greenhouse via Bar d’Office. Bar d’Office is een netwerk van coworking-locaties waarbij de Greenhouse hubs ook aangesloten zijn. “In het kader van overleg met een klant in het Mechelse, heb ik een paar keer gebruik kunnen maken van het aanbod bij Greenhouse Mechelen”, aldus Johan. “Na enkele bezoekjes was ik volledig overtuigd dat dit voor mij een prima locatie en concept was”.

 

“De prijs/kwaliteit gaf voor mij de doorslag om voor Greenhouse te kiezen”

Bij Greenhouse bieden we flexibele coworking aan: je kan werken in onze hubs waar en wanneer jij dat wil. En of je nu kiest voor een maand- of dagformule, je kan steeds genieten van verschillende services die jou tijdens je werkdag ontzorgen. “Op de eerste plaats staat voor mij zeker de prijs/kwaliteit. Voor een kost van €175 per maand krijg je een zeer volledig aanbod in een professioneel kader, dat zeer goed afgestemd is op mijn noden.”, vertelt Johan.

 

Coworking zorgt voor variatie en nieuwe contacten

Ook Johan Huygh ervaart de voordelen van coworken: “Ik werk het beste als ik veel kan afwisselen. Naast afwisseling in klantencontacten heb ik ook ook nood aan variatie wat betreft mijn werkplek, en ik vind het dus ook fantastisch om elke dag een andere plaats in de coworking space te kunnen kiezen. Daarnaast is het voor mij als eenmanszaak zeer fijn om via coworking in contact te komen met andere mensen, zowel binnen als buiten mijn sector, dit zorgt voor een mooi extra netwerk en leuke inzichten”.

 

“Greenhouse is een toplocatie!”

Voor Johan van ToManage is ook de 24/7 toegang tot de hubs van Greenhouse en de eenvoud om ook buiten de kantooruren gebruik te kunnen maken van de faciliteiten een grote troef. “Er zijn voldoende ondersteunende diensten, het is mooi en modern ingericht en er zijn voldoende mogelijkheden om vergaderingen en video-conferencing te doen“, vertelt hij. “Zeker in het huidig coronalandschap waar we veel werken via online vergaderingen, is het nodig om dit soort faciliteiten te kunnen gebruiken”.