Community: nieuws en blogs

Greenhouse op televisie: heb jij ons gespot?

09 maart 2020 | Greenhouse BXL

Wist jij dat… Greenhouse Offices onlangs diende als locatie voor één van de meest populaire programma’s van het moment? Echt waar! Vorige week zag je onze knappe kantoren tenslotte duidelijk in beeld verschijnen tijdens een aflevering van ‘Mariés au premier regard’, oftewel: de Franstalige versie van Blind Getrouwd die te zien is op RTL-TVI.

Interieur in Greenhouse BXL Interieur in Greenhouse BXL

Een aflevering, twee Greenhouse rooms

Je moest er misschien even voor opletten, maar iedereen die weleens bij Greenhouse binnenspringt, zal desbetreffende locaties zeker en vast herkennen! Zo zie je in de aflevering van 3 maart duidelijk één van de meeting rooms in Greenhouse BXL – én doet de experte haar uitleg in een van onze coworkings.

Bekijk de aflevering hier opnieuw (je moet je wel eerst registreren) of lees het artikel.

Wij zijn alvast supertrots dat wij deel mochten uitmaken van deze populaire show – en hopen dat Greenhouse nog dikwijls gekozen wordt als locatie en/of achtergrond op televisie.

De Lijn en Greenhouse: altijd in beweging De Lijn en Greenhouse: altijd in beweging

Ook De Lijn koos al voor Greenhouse Offices

Zeg nu zelf: dit fijne nieuwtje is toch hét perfecte excuus om dit eerdere project nog eens in de schijnwerpers te zetten… in mei afgelopen jaar koos ook De Lijn voor Greenhouse Offices als locatie voor één van hun nieuwe reclamespots. Erik Van Overloop, de producer van deze clip, vertelde ons toen al dat hij Greenhouse Antwerp al een hele tijd op het oog had.

“Toen ik bij Greenhouse binnenwandelde, zag ik meteen het enorme potentieel en de talloze mogelijkheden van de ruimte. Het is een grote, lichte locatie en straalt een jonge en levendige vibe uit”, aldus Erik. En hij was duidelijk niet de enige!

Bekijk de spot hier.

De meeting room Jones in Greenhouse BXL De meeting room Jones in Greenhouse BXL

Ook op zoek naar een interessante locatie voor jouw project?

Laat ons zeker iets weten! Wij vertellen je met veel plezier wat meer over onze locaties in Antwerpen, Diegem en Mechelen. Tot snel?