Community: nieuws en blogs

Happiness Bringer, een fulltime job bij Greenhouse

11 juni 2019 | Greenhouse BXL

Vrijheid en geluk: voor Greenhouse van het grootste belang!

Anneleen is onze persoonlijke Hospitality Assistant en fulltime Happiness Bringer. Ja, je leest het goed. We hebben in elke Greenhouse Hub special forces aangesteld om ervoor te zorgen dat iedereen in onze Greenhouse offices gelukkig en vrij is. We laten Anneleen zelf aan het woord om te vertellen hoe het is om geluksbrenger te zijn bij Greenhouse…

HEY, ANNELEEN! WAT EEN COOLE JOBOMSCHRIJVING HEB JE…

(Lacht). Bedankt! Ik heb gewoon een coole job! Greenhouse is een hele fijne werkplek met ongelooflijk leuke mensen.

 

STEL: IK WIL IN EEN GREENHOUSE OFFICE WERKEN. WELKE OPTIES HEB IK DAN?

Bij ons kan je werken op 3 niveaus: als coworker, in een serviced office of als vaste huurder in een eigen kantoor. Als coworker heb je geen eigen kantoor maar kan je plaatsnemen waar (en wanneer) je zelf wil. We creëren altijd verschillende werkplekjes waardoor je doorheen de dag kan afwisselen: van hoge tafels tot zetels en banken met kussens. Al ons meubilair is kwalitatief, al dan niet ergonomisch en voorzien van stopcontact! Ahja, zo hoef je niet eens uit je stoel te komen om je smartphone op te laden…

Diegenen die een serviced office wensen, krijgen een eigen kantoor in onze offices. Dit voor een heel jaar, maar is natuurlijk altijd verlengbaar. Je hebt zelf geen werk met het inrichten of versleuren van meubilair. Je hoeft je ook geen zorgen te maken over het poetsen! Wij doen dat gewoon voor jou. Su-per handig.

En als laatste kan je ook nog altijd gaan voor een vast kantoor. Volledig van jou. Eigen inrichting, eigen smaak én keuze.

 

HELEMAAL DUIDELIJK! WAT DOE JIJ VOOR DE HUURDERS OF COWORKERS?

Da’s simpel: alles om het werk of leven van de Greenhouse bezoekers te verlichten. Je vindt me samen met mijn collega Tess meteen aan het onthaal van Greenhouse Diegem waar we er alles aan doen om iedereen gelukkig te maken (of houden). We ontvangen klanten, doen de algemene communicatie naar coworkers of huurders, regelen catering (ahja, een mens moet eten), reserveren vergaderzalen of slaan een babbeltje om te polsen naar de tevredenheid van de coworkers. Eigenlijk gewoon alles om jouw werk te verlichten.

 

WAUW, KLINKT ALS EEN FANTASTISCHE SERVICE!

Dat is het zeker, maar er is meer! Zo is er bijvoorbeeld ook een strijkdienst waar je gewoon je strijk kan achterlaten om het dan na je werkdag terug op te pikken. Zo dragen wij ons steentje bij aan jouw ideale work-life balance want geef toe… wie strijkt er nu graag (lacht).

Verder is er ook een elektrische wagen beschikbaar voor iedereen die het kan gebruiken. Vooral handig voor diegenen die met het openbaar vervoer komen en later naar een klant moeten. Ook over onze pakjesdienst krijgen we vaak complimentjes. Mensen kunnen hun pakjes gewoon achterlaten in de voorbestemde bakjes. We zorgen dan voor de levering ervan. Hier hebben we nog een extra service aan gekoppeld: smartphone repair! Wanneer het scherm van je smartphone gebarsten is, kan je dit gewoon laten maken! Handig, hé!

 

IK HOOR HET AL. JE BENT NOG NIET VAN PLAN OM ER WEG TE GAAN.

Nope, ik blijf gewoon waar ik ben (lacht). De job als Happiness Bringer is toevallig op mijn pad gekomen maar ik heb nog geen seconde spijt gehad. Er heerst een open, gezellige en amicale sfeer. Mijn tweede thuis! Ik ken de huurders hier bij naam en de babbeltjes in de wandelgangen zijn geweldig leuk. Er is heel veel respect naar elkaar toe. Met de Greenhouse en Intervest collega’s houden we regelmatig ook onvergetelijke teambuildings. Dit kan gaan van samen naar de Sinksenfoor, tot after work drinks en zelfs een weekendje weg.

 

KLINKT FANTASTISCH. WAAR KAN IK TEKENEN? 😉 BEDANKT, ANNELEEN!