Community: nieuws en blogs

Headlight en Talentwise delen hun ervaringen bij Greenhouse als serviced office klanten

Talentwise koos in 2018 voor het Greenhouse concept

Talentwise profileert zich als partner in talent search, talent coaching, career planning en HR advies. Hun uitgebreide dienstverlening beperkt zich niet tot werving en selectie, maar ze werken een langetermijnproject uit zodat klant én kandidaat elkaar ook toekomstgericht kunnen blijven versterken.

“De persoonlijke rondleiding van Nils overtuigde ons om voor Greenhouse te kiezen”

Beide partners van Talentwise, Alec De Coninck en Guy Schoeters, huren al sinds augustus 2018 een kantoor bij Greenhouse Antwerp. De visibiliteit langs de Singel en mond-aan-mondreclame brachten hen tot bij ons. Na een rondleiding in de hub door collega Nils, koos Talentwise voor een eigen serviced office. En daar zitten ze vandaag nog altijd!

“Een eigen vibe, kwalitatieve inrichting en geen ‘gedoe’”

Talentwise koos bewust voor een serviced office, omdat ze op dat moment nog in de opstartfase zaten. Ze wilden zich kunnen focussen op hun eigen business, zonder alle zorgen die met een opstart gepaard gaan. “We wilden geen ‘gedoe’ door alles zelf te moeten organiseren”, aldus De Coninck. “Drank voorzien, internet regelen, verzekeringen afsluiten, het kantoor inrichten, … We wilden gewoon van start gaan met onze core business.
Dat kon door te kiezen voor een serviced office.”

Klopt: als klant van een serviced office bij Greenhouse, geniet je van de gedeelde receptie en bijhorende voordelen zoals gebruik maken van vergaderzalen, printmogelijkheden, koffie, een goed bereikbare locatie, enzovoort.

“Naast de praktisch voordelen, is het ook gewoon tof om op deze locatie te werken”, vertelt De Coninck. “De hub is strategisch gelegen en makkelijk bereikbaar, de inrichting heeft een moderne look en dat maakt van Greenhouse Antwerp een totaalconcept met een eigen vibe.”

Jouw eigen serviced office bij Greenhouse Antwerp of BXL? Contacteer ons!

Wij beantwoorden met veel plezier al jouw vragen over het hoe en wat van werken bij Greenhouse. Neem contact met ons op – en dan spreken we elkaar snel. Tot dan!