Community: nieuws en blogs

Het auditorium in Greenhouse BXL, dé perfecte eventlocatie voor grote groepen volgens Candor

17 november 2021 | Greenhouse BXL

Onlangs hostte Candor, een bouwheer in investeringsvastgoed en gespecialiseerd in de bouw van hotels, appartementen en studentenhuizen in Vlaanderen, een evenement in het auditorium van Greenhouse BXL.

Onze hub was hen niet onbekend. Het hoofdkantoor van het bedrijf is immers gevestigd op amper één kilometer van Greenhouse BXL. Daarnaast hebben ze twee ontwikkelingsprojecten in de buurt, waarvan één zelfs grenst aan ons gebouw.

Waarom koos onze buurman Candor voor het auditorium als event space? En hoe hebben zij deze eventruimte én de bijhorende Greenhouse-services ervaren? We vroegen het aan Jan Vlaminck, Asset Manager & development bij Candor, die het event coördineerde.

 

‘Zowel professioneel als gezellig, dat zijn dé troeven van Greenhouse BXL als eventlocatie’

“Ik kende Greenhouse BXL al een tijdje. Op het moment dat we een locatie zochten voor een event ter ere van de oplevering van een project vlakbij Greenhouse BXL, was deze hub meteen top of mind.”

Logo_Candor_auditorium Logo_Candor_auditorium

“We zochten een grote eventruimte voor 100 gasten die zowel professionaliteit als gezelligheid uitstraalde. Die unieke combinatie vonden we enkel in Greenhouse BXL. Maar er waren nog andere doorslaggevende redenen: de openheid en ruimte van de inkomhal en het auditorium geven een gevoel van comfort en van veiligheid, waar we vanwege de COVID-19-pandemie toch ook rekening mee hebben gehouden.”

‘In de reception lounge hebben we onze gasten hartelijk kunnen ontvangen’

“Op de dag van het event hebben we in de inkomhal een inschrijvingsdesk voorzien waar ook de nodige veiligheidsinstructies werden gegeven aan de gasten.

Nadien werden ze naar de reception lounge begeleid waar we hen een koffie aanboden ter verwelkoming. Het was niet erg uitgebreid maar ISS heeft alles piekfijn geregeld.

Het was wel jammer dat we de catering zelf moesten regelen met ISS. Voor ons zou het een meerwaarde zijn als dit in de toekomst mee in ‘het totaalpakket’ zou worden aangeboden.”

 

‘Het auditorium heeft alles om grote events vlekkeloos te hosten’

“Het event zelf is ook vlotjes verlopen en we kijken er met een zeer positief gevoel op terug. Sterker nog, het auditorium heeft onze verwachtingen overtroffen. Deze evenementenruimte is werkelijk voorzien van alles om grote groepen te ontvangen en toe te spreken.”

“Er waren zelfs technische snufjes aanwezig die we niet gewend waren (lacht). Maar het allergrootste pluspunt is ongetwijfeld de fantastische akoestiek! Zelfs zonder microfoon was de spreker glashelder verstaanbaar tot op de achterste rij. Geluidsdemping is in grote zalen vaak ondermaats dus echt waar, TOP!”

Meer weten over auditorium

“Een duidelijkere signalisatie naar de parking en inkom is wel aangeraden”

“Kortom, het event was meer dan geslaagd! Maar als ik een puntje van opbouwende kritiek mag geven, dan is het de beperkte en onduidelijke aanduiding van de parkeerfaciliteiten en hoe je de inkom kan bereiken. Voor veel gasten was het de eerste keer dat zij hier kwamen en we hebben meermaals opgevangen dat ze hun weg rond en naar de hub moeilijk konden vinden.”

 

“Wij komen nog terug”

Arthur Vermeylen – Greenhouse Brussel-1 Arthur Vermeylen – Greenhouse Brussel-1

Overall een heel positieve ervaring. Gezien onze aangrenzende projecten zit de kans er dik in dat we terugkomen 😊 Om af te sluiten toch ook nog even een dikke pluim voor Hospitality Assistant Maria-Pia. Haar vriendelijkheid en behulpzaamheid zullen we niet snel vergeten.”

Zoek je, net als Candor, een eventlocatie voor een grote groep?

Kom dan zeker eens een kijkje nemen in Greenhouse BXL! Tijdens een rondleiding kan je met je eigen ogen onze knappe eventruimtes bewonderen en ontdek je alle extra faciliteiten die jouw event tot een succes maken. Geïnteresseerd? Plan een rondleiding in wanneer het jou uitkomt via onderstaande knop. Heel graag tot dan!