Community: nieuws en blogs

Het leven zoals het is: een maand als jobstudent bij Greenhouse!

03 september 2019 | Greenhouse BXL

Lorna en Niels kwamen ons team versterken als gemotiveerde ‘sprint-in-’t-velden’. Zij deden vakantiewerk bij Greenhouse en hadden de tijd van hun leven…

In de eerste periode heb ik vooral aan het onthaal gezeten, de ene week met Tess en de andere week met Anneleen. Omdat ik hen regelmatig kon aflossen aan het onthaal, hadden zij de tijd en de rust om aan hun eigen projecten te werken. Ik heb toen ook onze facility coördinator Patricia beter leren kennen. Zij is zonder twijfel één van de drijvende krachten van Greenhouse. Daarna heb ik ook aan draaiboeken gewerkt en juridische taken op mij genomen.

Ook ben ik in Greenhouse Mechelen geweest. Hierdoor merkte ik meteen dat het enthousiasme in Greenhouse Diegem niet toevallig was. Wat mij hier opviel, is hoe erg het gebouw en de opdeling van het gebouw verschilde met dat van Greenhouse Brussel. Deze verschillende hubs hebben elk hun eigen, unieke karakter, maar behouden toch de Greenhouse vibe.

 

 

BEDANKT, LORNA EN NIELS! JULLIE WAREN FANTASTISCH.

Ontdek hier meer blogs en nieuws!