Community: nieuws en blogs

“Ik was meteen gewonnen voor Greenhouse!”

23 augustus 2019 | Greenhouse BXL

Jan Laurens is één van onze eerste huurders bij Greenhouse. Daar heeft hij, naar eigen zeggen, nog nooit een dag spijt van gehad. Bij Greenhouse krijgt hij het gevoel dat hij thuis is.

Jan Laurens werkt in de sector van promotionele items. Aangezien de meeste van zijn klanten gevestigd zijn in Diegem en Zaventem, reed Jan geregeld rond in de Brusselse bedrijfsparken. Zijn oog viel op een nieuwe coworking en kantoorruimte in volle ontwikkeling. Jep, dat was Greenhouse. Hij zette zijn wagen aan de kant en besloot een kijkje te nemen. Bijna een jaar later zijn we nog steeds dankbaar voor die beslissing. En Jan duidelijk ook. Wij kregen de eer om met hem een praatje te maken in de wandelgangen van Greenhouse Diegem.

 

EEN FENOMENAAL ONTHAAL.

Op een mooie dag ben ik hier gewoon binnengestapt. Ik werd fantastisch goed ontvangen en het klikte meteen. Aangezien mijn bedrijf nog zo kleinschalig was, had ik eerder een vluchtige ontmoeting verwacht. Niets was minder waar. Bij Greenhouse namen ze écht hun tijd om me rond te leiden en te informeren. Door de combinatie van de vriendelijke mensen en de kwalitatieve, gezellige ruimtes heb ik geen seconde getwijfeld: hier zou ik mijn nieuwe kantoor vestigen!

 

EEN WARME THUIS.

Die gezellige sfeer en het fijne onthaal van dag één waren zeker geen toevalligheden. Er lopen hier veel sympathieke dames en heren rond. De Hospitality Assistants aan de receptie verwelkomen je iedere dag alsof het de eerste is: met steeds evenveel enthousiasme en ‘flair’. Ik werk vaak ter plaatse bij klanten, maar bij Greenhouse is het thuiskomen. Dit is en blijft mijn favoriete werkplek.

 

EEN KWALITATIEVE WERKPLEK.

Greenhouse maakt écht mijn leven gemakkelijker. Niet alleen op werkvlak. De Greenery chef bereidt dagverse gerechten met seizoensproducten. Hij heet zelfs iedere hongerige werker persoonlijk welkom. Van de strijk- , pakjesdienst of fitness heb ik zelf nog geen gebruik gemaakt. Het kopieerapparaat is wél top (lacht)!

 

EEN FLEXIBELE PARTNER.

De grootste troef van Greenhouse? Absoluut flexibiliteit. Je kan kiezen voor contracten op korte of lange termijn. Ik kan ook elke maand het contract opzeggen als ik dat zou willen, maar dat is nog lang niet het geval (lacht). Wat ik ook super vind, zijn de vestigingen in Berchem en Mechelen. Ik kan namelijk werken over de hubs heen. Super handig voor wanneer je een meeting in het Antwerpse hebt.

Ik maak geregeld kennissen warm om hier ook eens te komen werken. Want van zodra je hier binnenwandelt, ben je verliefd!

 

BEDANKT, JAN! DE LIEFDE IS WEDERZIJDS.

 

Bekijk hier het volledige interview met Jan Laurens