Community: nieuws en blogs

Informatie aangaande inperking coronavirus

13 maart 2020 | Alle locaties

In het kader van de overheidsmaatregelen die gisterenavond genomen werden ter inperking van de verspreiding van het coronavirus, willen wij u vanuit Intervest en Greenhouse op de hoogte brengen van een aantal praktische gevolgen voor u als gebruiker van onze coworking spaces en vergaderzalen.

Hierbij volgen wij maximaal de richtlijnen van de overheid met het oog op het welzijn en de gezondheid van de bevolking rekening houdend met de economische activiteit van eenieder van jullie.

  • De Greenhouse coworking spaces blijven geopend voor coworkers met een coworking flex abonnement die via een badge toegang hebben tot de coworking space.
  • Het aanbieden van dagpassen wordt tot nader order opgeschort.
  • De vergaderzalen in Greenhouse-hubs zullen vanaf 14 maart tot en met 3 april niet langer toegankelijk zijn.
  • Alle restaurants in alle Greenhouse-hubs zullen volgend op de eerder aangehaalde overheidsmaatregelen niet langer geopend zijn voor diezelfde periode.

Naast deze praktische maatregelen worden er in onze Greenhouse-hubs en gemeenschappelijke sanitaire ruimtes antibacteriële gels geplaatst. Bovendien wordt er vanaf volgende week overgegaan tot het regelmatiger reinigen van de ruimtes in onze Greenhouse hubs en het ontsmetten van de deurklinken in de gemeenschappelijke delen.

We willen met deze maatregelen ons steentje bijdragen tot het zo spoedig mogelijk inperken van de verspreiding van het virus en hopen dat u vooral gezond blijft en zo weinig mogelijk hinder zal kennen. We blijven uiteraard de situatie op de voet opvolgen.

Aarzel niet om ons te contacteren bij bijkomende vragen via info@greenhouse-offices.be

Met vriendelijke groeten

Het Greenhouse team

 

Ontdek hier meer blogs en nieuws!