Community: nieuws en blogs

Nestverlaters blikken warm terug op hun tijd bij Greenhouse

Ideal Projects aan het woord

Ideal Projects is een vooruitstrevend bedrijf dat ‘plekken om te werken’ omtovert tot ‘ruimtes om te groeien’ – voor organisaties, merken én mensen. Zij waren al vanaf het begin klant bij Greenhouse, maar sloegen onlangs hun vleugels uit naar een grotere locatie. Maar niet vooraleer we ze nog enkele vragen stelden over hun ervaringen…

 

Wat vond jij het meest inspirerend aan Greenhouse?

Heel wat zaken, eigenlijk! Over het algemeen is Greenhouse gewoon dé perfecte professionele omgeving, waar alles aanwezig is qua techniek en de nodige ruimte. Greenhouse is ingericht volgens het ‘work related areas’ principe, wat zich vertaalt in verschillende soorten werkplekken die elk op hun eigen manier inspirerend werken.

Zo kan je rustig en gefocust telefoneren in aparte cellen, kan je kiezen tussen formele en informele werkplekken en kan je kiezen tussen zit- of staanplaatsen – afhankelijk van de mindset die je nodig hebt voor desbetreffende taak.

En dan is er natuurlijk ook nog de zeer geapprecieerde aanwezigheid van de cafetaria en het restaurant: daar kan je gezellig tot rust komen- en de innerlijke mens versterken met een lekkere maaltijd!

 

Wat waren voor jullie de grootste voordelen?

In eerste plaats was dat ongetwijfeld de centrale ligging tussen het hoofdkantoor in Nederland en Brussel. Bovendien zijn de hubs vlot bereikbaar via de autosnelweg, waardoor we minder tijd verspilden op de baan. Handig voor ons als werknemers, maar ook voor de klant die langskomt!

Bovendien haalden wij ontzettend veel meerwaarde uit de aanwezigheid van alle andere ondernemers. Door met hen in contact te komen, kregen we regelmatig de opportuniteit om onze beslissingen aan hen te spiegelen – en eventueel aan te passen.

 

Zouden jullie Greenhouse aanraden binnen jullie eigen netwerk?

Absoluut! Zeker voor freelancers en starters is Greenhouse een droomplek om te werken.

The Optimal aan het woord

The Optimal Finance is een slim bedrijf dat financiële afdelingen binnen organisaties het nodige advies en ondersteuning geeft. Zij zaten een dik jaar bij Greenhouse en verhuisden onlangs, nadat het bedrijf werd overgenomen, naar nieuwe oorden. Maar niet voordat we hen eerst even te pakken kregen voor een inspirerende quote!

“Bij Greenhouse kregen we rustig de kans om te groeien. De flexibele werkplekken in Antwerpen en Diegem lieten ons toe om onze dagen flexibel in te vullen én dicht bij de klanten te kunnen werken. We reserveerden dagpassen voor onze consultants op de dagen dat ze ons moesten zien – op die manier konden we steeds exact de ruimte bepalen die we op dat moment nodig hadden.”

Jouw bedrijf laten groeien bij Greenhouse?

Ontdek al de oplossingen op onze website – en aarzel niet om ons een mailtje te sturen bij eventuele vragen of twijfels. Wij beantwoorden ze graag voor je!

 

Ontdek hier meer blogs en nieuws!