Community: nieuws en blogs

Onze Greenhousers proeven dit najaar gratis van de trein!

PROEF EENS VAN DE TREIN

Om mensen aan te sporen vaker de trein te nemen, organiseert de NMBS de actie Proef eens van de trein. Via deze actie krijgen bedrijven de mogelijkheid om hun medewerkers een gratis proefabonnement van 1 maand aan te bieden. Want de voordelen van het openbaar vervoer gaan veel verder dan enkel het leefmilieu. Ook als werkgever geniet je van tal van voordelen, zoals een fiscaal voordeel, verminderde parking, brandstof- en onderhoudskosten van het wagenpark, verminderde stress bij medewerkers die hun reistijd nuttig kunnen besteden.

Euh. Waarom nam ik nu weer de auto?!

 

WHAT’S IN A NAME?

Dat Greenhouse sterk inzet op duurzaamheid, is intussen geen nieuws meer. We zijn zelfs zo ver gegaan dat we de term in onze naam verwerkten! Duurzame mobiliteit is daar natuurlijk een cruciaal onderdeel van. Door de ligging van de verschillende Greenhouse locaties, willen we onze Greenhousers aansporen om zich zo veel mogelijk op een groene en duurzame manier naar onze coworking hubs te verplaatsen.

Daarom hebben we geen seconde getwijfeld om de ‘Proef eens van de trein’ actie van de NMBS aan te bieden. Wat dit inhoudt? Onze leden kunnen gedurende de maand november genieten van een gratis proefabonnement van de NMBS. Zo ondervinden ze zelf hoe het is om de auto aan de kant te laten staan en meer gebruik te maken van het sporennet.

Voor zij die wél al sporen naar het werk worden er speciale weekendabonnementen voorzien. Want goed – lees: duurzaam en groen – gedrag, mag zeker beloond worden!

 

ZO ZIJN OOK WIJ #GOEDOPWEG!

Ontdek hier meer blogs en nieuws!