Community: nieuws en blogs

Telenet organiseerde opleidingsdagen in Greenhouse Mechelen

23 november 2020 | Greenhouse Mechelen

Telenet gelooft sterk in het potentieel van haar eigen medewerkers en zet daarom resoluut in op ontwikkelingsprogramma’s op maat.
Per jaar organiseert Telenet meer dan 10.000 opleidingsdagen, waarvan de meest recente plaatsvonden in de meeting rooms van Greenhouse Mechelen.

Na afloop van het event, spraken wij met de verantwoordelijke om te vragen hoe ze alles hadden ervaren bij Greenhouse Mechelen: wat was goed, wat kon beter. Zo blijven ook wij elke dag bijleren – en kunnen we keer op keer dé ultieme locatie voor jouw event garanderen. Hier gaan we!

Hoe kwam Telenet terecht bij de meeting rooms van Greenhouse?

“Greenhouse was eerder al een gekende partner bij Telenet: ze zitten al een hele tijd in ons systeem en ook in het verleden hebben we al vergaderzalen in hun hubs geboekt.”

“We zijn ook van plan om dit te blijven doen in de toekomst, omdat Greenhouse heel wat grote en interessante troeven in handen heeft:
de aangename omkadering, het vriendelijke onthaal, de goede communicatie en verschillende gelegenheden tot parkeren, zijn daar bijvoorbeeld de grootste voorbeelden van. We zouden de meeting rooms van Greenhouse dus zéker en vast aanbevelen bij collega’s die op zoek zijn naar een toplocatie!”

Ontdek Greenhouse Mechelen

Over de communicatie tussen beide partijen

Voor deze opleiding was Telenet op zoek naar een locatie die niet enkel voorzien was van al het nodige, maar ook één waar de deelnemers op een veilige en coronaproof manier een face-to-face opleiding konden volgen. Het was dus heel belangrijk dat het Greenhouse-team het nodige deed om hieraan te voldoen.

“En dat is ook exact wat er is gebeurd: de communicatie verliep vlekkeloos en er werd goed naar ons geluisterd. Zowel voor als tijdens het event werd er snel en duidelijk gehandeld, wat zorgde voor een algemeen tevreden gevoel – zowel bij ons als organisatie, als bij de kandidaten van het traject.”

Lees meer over onze diensten

Over de vergaderzalen

“De vergaderzalen die ons werden toegewezen voor onze opleidingsdagen, daar ontbrak niets aan qua comfort. Oorspronkelijk hadden we de kleine zaal geboekt, maar deze bleek net iets te klein in functie van de huidige afstandsregels. Daarom stelde Greenhouse zeer flexibel voor om de gekozen zaal om te boeken naar de grotere zaal ‘Novigo’.”

Qua design en gebruiksvriendelijkheid hebben we enkel maar positiefs te vertellen. Alles zag er tot in de puntjes verzorgd uit, en het design en de inrichting was erg aangenaam en rustgevend. Ook qua beschikbaar materiaal en zaken zoals stopcontacten hadden we niet te klagen: alles in Greenhouse is duidelijk geïnstalleerd met het comfort van elke gast in het achterhoofd.”

Benieuwd naar het aanbod van meeting rooms? Klik hier

Over de toekomst

“Wij waren zeer enthousiast over Greenhouse Mechelen als locatie voor onze opleidingsdagen. Zelfs met de huidige maatregelen, slaagde het aanwezige team erin om ons volledig veilig en op ‘t gemak te laten voelen. We hopen dan ook dat de maatregelen snel weer versoepelen, zodat we dit event nogmaals kunnen laten plaatsvinden bij jullie!”

 

Ook een event te organiseren? Contacteer ons!

Organiseer jij binnenkort ook een event met meerdere gasten – en ben je op zoek naar een centraal gelegen locatie die voorzien is van alle gemakken? Dan hebben wij misschien wel waar jij naar op zoek bent. Contacteer ons, vertel over je plannen – en dan stellen wij je voor aan de Greenhouse hub die daar het beste aan beantwoordt. Tot snel?