Community: nieuws en blogs

Waarom koos IT-consultancy bedrijf Mind.Shift voor coworking in Greenhouse Mechelen?

4 februari 2021 | Greenhouse Mechelen

Mind.Shift is een IT-consultancy bedrijf dat technische oplossingen op maat aanbiedt om de kwaliteit en snelheid van digitale producten te waarborgen.

Het bedrijf onderscheidt zich van andere IT bedrijven door 3 kernwaarden voorop te stellen: inzet, betrokkenheid en strategie. Het team bestaat uit experts pur sang, met sterke technische skills die hun job met veel passie en motivatie uitoefenen én die bovendien actief meedenken met de developers.

Wij mochten hen in januari 2021 verwelkomen in de coworking van Greenhouse Mechelen – ondanks de onzekerheden die de coronacrisis met zich meebrengt. Wij spraken met oprichter Kiefer – en vroegen hem waarom hij voor coworking koos in deze woelige periode.

Hoi Kiefer! Eerst en vooral: stel jezelf en Mind.Shift eens voor.

Hoi! Ik ben Kiefer, en ik startte Mind.Shift begin 2020 op. Ik heb zelf een development achtergrond en vier jaar ervaring als consultant achter de rug. Na die periode besloot ik mijn eigen weg op te gaan, met Mind.Shift als gevolg.

Kiefer Beernaert Kiefer Beernaert

Bij ons staat het commitment en de expertise van de consultant voorop: gewoon je werk doen is prima, maar een werknemer hebben die zich daadwerkelijk voor een project inzet, dat is waar wij voor staan. Als we een project aannemen, worden we er een deel van. En het is net die visie die ons zo uniek maakt in de – toch wel brede – wereld van IT consultancy.

Wat was jouw motivatie om te kiezen voor een coworking abonnement bij Greenhouse?

Wel, omwille van verschillende redenen. Enerzijds wilden we graag de mogelijkheid hebben om in een professionele – én veilige – setting te werken: we merkten dat er nood was om de nodige contacten te onderhouden. Daarnaast is coworking een perfecte oplossing voor de experts die voor een bepaalde periode ‘op de bench’ moeten zitten in afwachting van een nieuw project. De geplaatste consultants zitten bij de klant, en degenen tussen 2 projecten kunnen nog altijd terecht in een kantooromgeving.

Maar wat ons écht over de streep trok, was de vooruitstrevendheid van jullie abonnementen. Wanneer je voor coworking bij Greenhouse kiest, kan je eenvoudig en snel bijschalen – of terugschakelen – wanneer jouw organisatie daar nood aan heeft. Er wordt gekeken naar jouw organisatie en haar noden – en die flexibiliteit is iets waar Greenhouse, wat ons betreft, uniek in is.

Benieuwd naar onze formules? Bekijk ze hier!

Waarom koos je voor Greenhouse Mechelen als locatie?

Voor ons waren er twee doorslaggevende factoren om voor Greenhouse Mechelen te kiezen. Om mee te beginnen: het kantoor. De omgeving is trendy, aangenaam en voorzien van alle comfort. Alle nodige middelen zijn er: snel internet, verstelbare bureaus, extra schermen in de belbubbels, … allemaal fantastisch voor een IT-profiel! (lacht)

Daarnaast vonden wij ook de locatie in Mechelen ideaal. Veel coworkingspaces  liggen in het centrum van de stad, iets wat wij niet wilden. Greenhouse Mechelen ligt vlakbij de autosnelweg, waardoor de hub bijzonder toegankelijk is. En da’s waar wij naar op zoek waren!

Ontdek Greenhouse Mechelen

Hoe kwam je bij ons terecht en hoe verliep het contact?

Hospitality assistant Mana Hospitality assistant Mana

Via Google zochten we een coworking die beantwoordde aan al onze noden. Na een grondige vergelijking tussen de beschikbare coworkingspaces, besloten we contact op te nemen met Greenhouse. We kregen onmiddellijk respons van het Greenhouse team en het contact was schitterend. Het enthousiasme droop er vanaf en alles werd ons glashelder uitgelegd. Dat was echt een zalige samenwerking – en dit is de manier waarop ik graag zaken doe!

Hoe ziet de toekomst eruit voor Mind.Shift?

Momenteel zijn we nog met twee, maar daar zal heel snel verandering in komen. Er komt gauw een derde collega aan – en we verwelkomen binnenkort ook een aantal stagiairs. En zij krijgen van ons, uiteraard, ook een coworking abonnementje bij jullie!

 

Wil je nog een boodschap meegeven aan Greenhouse?

Mechelen Campus Toren Mechelen Campus Toren

Een dikke merci voor de fantastische service – en doe vooral verder waar jullie nu mee bezig zijn. Ik geloof in de kracht van coworking en ben ervan overtuigd dat deze trend nog meer zal groeien. Dus… ik kijk ernaar uit om het Greenhouse logo in de toekomst op nog meer locaties te zien verschijnen! (lacht)

Meer weten over onze flexibele coworking abonnementen?

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen je alles wat je moet weten, zodat jij zo snel mogelijk aan de slag kan in één van onze coworking hubs. Tot snel?