Community: nieuws en blogs

Coworking van Greenhouse BXL als perfecte uitvalsbasis voor E&A

18 juni 2020 | Greenhouse BXL

Sommige van onze coworkers zijn al van in het prille begin trouw aan Greenhouse. We stellen jullie graag voor aan E&A, die zich in de coworking space van Greenhouse BXL settelde vanaf het eerste moment. Vandaag vertellen ze jullie over hun gevoel bij Greenhouse, hun ervaringen en waarom ze nu net voor onze coworkingspace kozen.

Brussel als ideale locatie

Maak kennis met E&A: een bedrijf gespecialiseerd in health policy consultancy. Ze bieden services aan op verschillende vlakken, zoals strategisch advies, market access en public affairs. Al in januari 2019 vonden ze hun weg naar Greenhouse BXL. E&A is een bedrijf met 3 medewerkers, die de coworkingruimte en de bijhorende faciliteiten als uitvalsbasis hebben gekozen.

Aangezien ze als consultants met verschillende klanten in nauw contact staan, is een coworking space zoals Greenhouse een perfecte oplossing. “Onze klanten bevinden zich bijna allemaal rond Brussel, voor ons is het dus de ideale uitvalsbasis”.

Greenhouse geeft je dat wauw-gevoel

Coworking bij Greenhouse heeft verschillende voordelen: je kan comfortabel werken in alle vrijheid en het Greenhouse team staat paraat om je zoveel mogelijk te ontzorgen door extra services aan te bieden. Maar wat trok E&A nu net over de streep? Sofie Verhaegen, consultant bij het bedrijf, vertelt: “We zijn verschillende coworking spaces gaan bekijken, maar we hadden hier echt het beste gevoel. Er is veel ruimte, en als je binnenkomt heb je echt het wauw-gevoel. Soms nodigen wij hier klanten uit en die zijn ook altijd heel enthousiast”

Daarnaast maken ze ook maar al te graag gebruik van de verschillende faciliteiten en ruimtes. “Om te bellen gebruiken we de call booth, om te overleggen zetten we ons aan de hoge tafels aangezien je daar gemakkelijk kan projecteren, en als er klanten komen zetten we ons in een meeting room. We organiseerden ook al een klein evenement voor onze klanten in de The Greenery”.

Greenhouse mag je ook letterlijk nemen

We zetten onze coworking en waaier aan faciliteiten graag in de kijker, want we vinden het dan ook belangrijk om een comfortabele werkomgeving te creëren voor onze klanten met focus op wellbeing. Dit wordt beaamd door E&A: “De ruimte en faciliteiten verkopen zichzelf. En onze klanten vinden dat het er echt chique uitziet. Er is ook een goede balans tussen een koffiepauze en werken. Als je een babbeltje wilt doen, kan dat gemakkelijk”.

Als mens voelen we ons van nature beter wanneer we worden omgeven door voldoende groen. Daarom zorgen we bij Greenhouse voor een kwalitatief en duurzaam interieur in onze hubs.

Dit bevestigt Sofie ook: “Als je denkt aan ‘Greenhouse’, het woord zegt het zelf, verwacht je een groene omgeving, en dat is ook zo. Daardoor krijg je niet het gevoel dat je op kantoor zit, maar geeft het je eerder een huiskamergevoel. En dat is wel aangenaam”.

Zelf op zoek naar meer comfort tijdens je werkdag?

De kans is groot dat je het bij Greenhouse vindt. Aarzel niet om ons te contacteren! Onze verschillende formules kan je alvast hier ontdekken. Wij zoeken samen naar de perfecte oplossing voor jou en je bedrijf.

Ontdek hier meer blogs en nieuws!