Community: nieuws en blogs

“Van alle coworking spaces hadden we bij Greenhouse het beste gevoel.”

02 september 2019 | Greenhouse BXL

Eline en Sofie waren op zoek naar een flexibele werkplek in Brussel. Die vonden ze bij Greenhouse BXL.

Eline en Sofie zijn al van de partij sinds de opening van Greenhouse Diegem. Als consultants bij E&A hadden de twee dames nood aan een flexibele werkplek in Brussel. Naast een goede locatie heeft Greenhouse nog vele andere troeven, aldus Eline en Sofie. Wij wilden daar alles over weten en hadden een gezellige babbel in het Greenhouse salon.

 

SFEER EN GEZELLIGHEID? 10/10!

We zijn ingetrokken bij Greenhouse Diegem in januari 2019. We hadden toen al verschillende flex spaces bezocht maar geen enkele kon tippen aan Greenhouse. Bij Greenhouse hadden we het beste gevoel en de keuze was dan ook razendsnel gemaakt.

Ons bedrijf is gespecialiseerd in prijszetting en terugbetalingen van geneesmiddelen. We hebben verschillende klanten in het Brusselse waardoor Greenhouse Diegem de ideale uitvalsbasis was. De uitstekende ligging is een belangrijk voordeel, maar wat voor ons écht het verschil maakte, was de sfeer en de open ruimte hier.

 

EEN WAUW-MOMENT.

‘Wow’. Dat was onze eerste reactie toen we hier binnenwandelden. Een huiskamergevoel met veel groen! Het is hier allemaal slim ingericht en er zijn veel mogelijkheden om te werken. De ruimte is handig ingedeeld: van telefoon-, brainstorm- en vergaderruimtes tot zithoekjes vol kussens om op adem te komen. Onze favoriete ruimte is de hoek aan het whiteboard. Wanneer we strategisch moeten nadenken, vinden we het handig om onze hersenspinsels meteen op het bord te schrijven.

 

PROFESSIONELE SETTING VOOR MEETINGS.

Ook onze klanten zijn vaak aangenaam verrast wanneer ze Greenhouse binnenwandelen. Onze werkplek is dan ook een extra troef voor ons om klanten aan te trekken. Toen we een foto op LinkedIn plaatsten van onze nieuwe kantoorruimte, kregen we alleen maar positieve reacties. Niet zo verwonderlijk, natuurlijk. We hebben zelfs al een klantenevent georganiseerd in de Greenery: het restaurant en de eetruimte bij Greenhouse. Zij voorzien dagelijks verse maaltijden: als lunch of catering tijdens vergaderingen en events. Handig én lekker!

 

VAN SNOEPAUTOMAAT TOT SPORTSESSIES.

Het Greenhouse team luistert ook écht naar ons. Eline en ik zijn snoepers en we droomden dan ook van een snoepautomaat. Die is er ook effectief gekomen! Zalig, toch? We hoorden ook in de wandelgangen dat er onder de middag sportieve groepssessies komen door een personal trainer. Daar kijken we al echt naar uit. Samen sporten onder de middag: top! (En ‘t is de ideale compensatie voor dat snoepen). Kortom: we houden van de toffe sfeer hier. Er is soms afleiding, maar ook weer niet te veel. Een babbeltje hier en daar met de andere coworkers zorgt voor connectie en een familiale sfeer.

 

BEDANKT VOOR JULLIE MOOIE WOORDEN, ELINE EN SOFIE!

Ontdek hier meer blogs en nieuws!