Community: nieuws en blogs

Greenhouse zet vrouwelijke ondernemers in de kijker

19 november 2020 | Alle locaties

Vandaag, 19 november, vieren we de internationale dag van de vrouwelijke ondernemer. En daar hebben we heel wat sterke exemplaren van in huis! Wij spraken met ondernemers Kris Hens (coworker in Greenhouse Mechelen), Laura Coninx (coworker in Greenhouse BXL) en Evy De Vos (coworker in Greenhouse Antwerp) over hun ondernemingen, hun groei en toekomstplannen – en tonen via hun verhaal aan dat succes altijd een optie is, zolang de passie er maar is. Hier gaan we!

 

Welkom, ondernemers. Vertel eens wat meer over jullie organisatie!

Laura Coninx Laura Coninx

Laura Coninx: Laum-paum combineert architectuur met aannemerschap, een doordacht ontwerp met een kwalitatieve uitvoering. Wij kopen speciale of unieke panden op, renoveren ze met behoud van de unieke elementen en kleden ze volledig in.

Kris Hens: Wel, Intervest is al heel lang lang een klant van ons. En toen wij in 2012 aan het rondkijken waren naar een nieuw kantoor, stelden zij het – toen nog nieuwe – concept van Greenhouse voor. Wij waren ogenblikkelijk gecharmeerd en kozen voor een stoeltje in de coworking in Mechelen. Dat maakte ons de eerste klant – en omdat we er vandaag nog altijd zitten, zijn we ook de oudste klant! (lacht)

Ontdek Greenhouse Mechelen