Community: nieuws en blogs

Waar staat “Freedom of Work” voor?

HEY JAN-MAARTEN! WAT BETEKENT FREEDOM OF WORK VOOR JOU?

It’s everything! Het is de essentie van het nieuwe werken, volgens mij. Meer en meer moeten we flexibele omgevingen creëren waar professionals in alle vrijheid én veiligheid kunt werken, experimenteren en groeien. Bij Greenhouse willen we individueel potentieel ontwikkelen en collectieve impact creëren. Een kantoor kopen? Tof, maar da’s zo definitief. Om nog maar van de investering te zwijgen… En wat als je bedrijf groeit en je eigen kantoorruimte niet meer volstaat? Of als je naar een andere locatie wil? We vinden het belangrijk dat bedrijven nog alle richtingen uit kunnen…

 

EN BIJ GREENHOUSE KAN JE NOG ALLE RICHTINGEN UIT?

Tuurlijk! Bij Greenhouse zetten we bewust in op die vrijheid. Een kantooromgeving is bij ons een flexibele service, geen statisch gegeven. Coworking spaces, serviced offices of eigen kantoorruimtes: iedereen kan z’n eigen werkruimte kiezen op basis van nood én groeiverwachting. Vergaderen of events kunnen doorgaan in de vergaderzalen, seminarieruimtes of auditorium. Weet je, een werkomgeving is niet zomaar een plek om te werken. Het is je zuurstof om te groeien en ‘drive’ om te knallen. En dat laatste beschrijft Greenhouse perfect!

 

WAAROM IS DIE VRIJHEID ZO BELANGRIJK, DAN?

Ik geloof heel erg in onze Belgische ondernemingen. Wanneer zij groeien, komt dat onze hele economie ten goede. Daarom ondersteunt Greenhouse hen in de weg naar groei. Een weg vol booby traps en onverwachte uitdagingen! We willen onze bezoekers de vrijheid geven om te werken op een flexibele én duurzame manier. Groeipotentieel is eindeloos als je wendbaar genoeg bent om in te spelen op verandering, kansen en nieuwe ontwikkelingen.

 

HOE VERTAALT ‘FREEDOM OF WORK’ ZICH IN DE GREENHOUSE OFFICES?

Vrijheid zit in alles! Je hebt al zeker de keuze in welke ruimte of omgeving je wil werken. We hebben natuurlijk onze coworking space maar je kan ook een vast kantoor huren. Hiervoor schakelen we dan vaak onze collega’s van Intervest Offices in. Zij helpen met de overgang van Serviced offices of coworking naar een regulier kantoor en alle extraatjes die daarbij komen kijken. Maar vrijheid zit in zoveel meer. We baseren ons op 3 values: bereikbaarheid, kwaliteit en extra services.

 

1. BEREIKBAARHEID

Alle Greenhouse offices zijn centraal gelegen. Ik haat het zelf om in de file te staan of tijd te verliezen door een slechte verbinding met het openbaar vervoer (en ik denk niet dat ik daarin een unicum ben). Net daarom hebben we momenteel 3 locaties: in Antwerpen, Diegem en Mechelen. Ze zijn allemaal makkelijk te bereiken met auto, trein, bus, tram, fiets, elektrische step of zelfs al lopend als je daar zin in hebt. Keuze geeft vleugels, en da’s nog een manier om de file te omzeilen. (lacht)

 

2. KWALITEIT

‘Van boven tot onder’ betekent voor ons ‘van mentale tot lichamelijke gezondheid’, van ons bovenste kamertje tot kleinste teen. Daarom hebben we stille, luidruchtige én slaapverwekkende ruimtes om bezoekers in de mentale sferen te brengen die ze op dat moment nodig hebben. Kwalitatief ingerichte kantoorruimtes helpen om gefocust te werken. Daarom zit je bij ons op ergonomische stoelen en werk je met kwalitatief materiaal.

 

3. PERSOONLIJKE BUTLER. NET NIET, MAAR TOCH BIJNA.

Oké, een persoonlijke butler hebben we nog nét niet. Al komen we met onze diensten toch behoorlijk dichtbij. Restaurant, strijk- en poetsdienst, fitnessruimte, helpdesk, schoonmaakdienst: alle services zijn vrij te gebruiken voor iedereen bij Greenhouse. De enige dienst waar je zelf nog iets moet doen? De fitnessruimte (lacht). Nee, serieus. We willen het leven van onze bezoekers zo aangenaam mogelijk maken en doen er dan ook alles aan om dat mogelijk te maken.

Bedankt, Jan-Maarten, dat je zo vrij (heb je ‘m?) bent geweest om onze vragen te beantwoorden.

Veel succes nog daar bij Greenhouse!

Zelf op zoek naar een coworking space of kantoorruimte? Neem een kijkje op de website!

 

Ontdek hier meer blogs en nieuws!