Community: nieuws en blogs

Waarom DWS group al sinds 2016 kiest voor coworking van Greenhouse Mechelen

7 april 2021 | Greenhouse Mechelen

Orde en structuur brengen in de duizenden documenten die rondgaan in jouw bedrijf, dat klinkt als een hele uitdaging, toch? Wel, niet voor DWS group: een bedrijf dat zich specialiseert in ‘Document Management Systemen’.

We stellen jullie graag voor aan Glenn De Wit, de bezieler achter DWS, en een van onze trouwste Greenhouse members: Glenn werkt al sinds 2016 in de coworking van Mechelen.

Waarom hij na al die jaren nog steeds voor Greenhouse kiest? Dat vertelt hij zelf!

 

Dag Glenn! Vertel eens iets meer over jezelf en DWS group.

Hallo, ik ben de bestuurder van DWS group. Onze core business? Wij ondersteunen bedrijven om orde en structuur te brengen in documenten die al dan niet gedigitaliseerd zijn.

Glenn De Wit in Greenhouse Mechelen Glenn De Wit in Greenhouse Mechelen

Vandaag de dag situeren we ons ergens tussen business & IT: we zijn de vertaalslag tussen de noden van de business enerzijds, en de uiteindelijke IT-oplossing anderzijds.

Ik werk bijna altijd samen met partners en externe ontwikkelaars zodat ik kan schalen naarmate de opdracht. Ikzelf ben verantwoordelijk voor het aansturen van die verschillende externe krachten.

Hoe ben jij bij Greenhouse terecht gekomen?

Een collega die Greenhouse al kende, vertelde me er veel goeds over. Zijn ervaringen prikkelden me, dus ging ik eens een kijkje nemen.

De eerste keer dat ik de coworking een bezoekje bracht, voelde ik het meteen: dit is een verlengde van thuis. De beslissing was dus snel gemaakt, en 6 jaar later heb ik nog steeds geen spijt van die keuze. Ik blijf hier met veel plezier binnenwandelen, en ik kan geen enkele reden bedenken waarom ik op zoek zou gaan naar een ander oord…

 

Waarom blijft Greenhouse je zo overtuigen?

Greenhouse is een zalige en gezellige plek om te vertoeven. Alles om goed te kunnen focussen en op tijd en stond te kunnen ontspannen is aanwezig: een nette werkplek, belbubbels, vergaderzalen, maar ook de aanwezigheid van andere coworkers die ik na verloop van tijd als collega’s beschouw.

Ik geef trouwens ook graag extra complimenten aan Mana: alle coworkers worden ‘s ochtends steeds hartelijk door haar ontvangen!

Bekijk het aanbod

Zijn er zaken die we nog kunnen optimaliseren?

Dat is een moeilijke vraag… Ik mis momenteel niets bij Greenhouse en kan dan ook weinig bedenken. Het is ook simpel hé, ik heb op zich niet veel nodig: een laptop, snel internet, stroom en koffie. Trouwens, de koffie bij Greenhouse valt enorm in de smaak!

 

Hoe ervaar jij coworken op zich?

Coworking heeft voor mij niets anders dan voordelen, net daarom is het zo’n succesformule voor DWS. Thuis ben ik sneller afgeleid, dus ik hou ervan om eens te kunnen uitbreken naar een plek die dient om te focussen op het werk.

Deze manier van werken zorgt voor de nodige flexibiliteit en vrijheid. Er zijn weinig verplichtingen en dat voelt zo goed!

De voordelen van coworking

Zou je Greenhouse aanbevelen aan professionals die op zoek zijn naar een coworkingspace?

Uiteraard, ik heb Greenhouse al verschillende keren aanbevolen aan anderen. Greenhouse is voor mij steeds top of mind, omdat ik zelf al jaren klant ben en ook heel tevreden ben. Ik kan geen negatief woord over de coworking bedenken.

Bedankt voor de mooie woorden, Glenn!

 

Heb jij ook nood aan flexibiliteit en vrijheid?

Boek een rondleiding! Wij laten je graag zien hoe het er bij Greenhouse aan toe gaat en wat we voor jouw business kunnen betekenen.

Boek hier!