Coworking bij Greenhouse: wat moet jij weten?

Bij Greenhouse vind je verschillende kantooroplossingen terug. Door coworking, serviced offices én reguliere kantoren in ons gamma aan te bieden, hebben we een gepaste oplossing voor kleine, middelgrote en grotere ondernemingen. Mogelijk is een coworking space de ideale formule voor jou! Wat zijn de voordelen, wanneer kies jij best voor een coworking abonnement en wat moet je er over weten? Wij vertellen het je graag!

 

Wat betekent ‘coworking’?

Wanneer we over ‘coworking’ spreken, hebben we het over een relatief nieuwe manier van werken, waarbij werknemers van verschillende bedrijven één en dezelfde kantoorruimte delen om er gezamenlijk in te werken.

Coworking is vaak een aantrekkelijke kantooroplossing voor zowel freelancers,
start-ups, ondernemers als mensen die vaak thuiswerken of reizen. Maar ook voor ondernemingen met een beperkte vaste kern kan een coworking space interessant zijn.

Als coworker maak je bovendien deel uit van een professionele community en dat geeft jou de mogelijkheid om te netwerken met interessante bedrijven.

Geïnteresseerd? Neem contact op!

Wat zijn de grootste voordelen van coworking?

Waarom zou jij voor een coworking space kiezen in plaats van een serviced office, regulier kantoor of van thuis uit werken? Wel, om heel wat redenen. Maar wij sommen de vijf belangrijkste voor je op. Wil je daarna meer weten over onze coworking spaces, onze formules – en of deze een match zijn met jouw eigen organisatie? Neem dan zeker contact met ons op.

1. Ontzorging staat centraal

Binnen ons coworking concept staat ‘ontzorging’ centraal: wij willen ervoor zorgen dat onze coworkers zich enkel moeten concentreren op hun kernactiviteiten. Alles wat te maken heeft met kantoormanagement, dat doen wij.

2. Coworking is bijzonder budgetvriendelijk

Eenvoud en flexibiliteit zijn de sleutelbegrippen binnen deze formule. Voor een maandelijkse bijdrage van 175 euro (exclusief btw), maak je als coworker 24/7 gebruik van de coworking spaces, ook op feestdagen. Daarbij krijg je ook nog eens een ruim aanbod aan services: van vergaderzalen tot koffie, van douches tot omkleedruimtes, van printers tot een bemande receptie.

3. Flexibiliteit staat coworking op het lijf geschreven

Groei je sneller dan geanticipeerd? Geen probleem: je kan makkelijk en snel coworkers aan je abonnement toevoegen. Wil je je abonnement opzeggen? Dat kan even snel geregeld worden. Jou zoveel mogelijk ontzorgen, daar gaan we resoluut voor!

4. Goede ligging en bereikbaarheid

De coworkingruimtes van Greenhouse zijn zeer gunstig gelegen, vlakbij belangrijke (uitvals)wegen en diverse openbare vervoersmogelijkheden.
Dankzij de verschillende locaties heb je een ruime keuze bij het opzetten van een professionele uitvalsbasis. Kies je voor een maandelijks coworking abonnement? Dan heb je 24/7 toegang tot alle locaties!

5. Je bent niet alleen

Thuiswerken heeft sinds 2020 een enorme vlucht genomen, maar eerlijk is eerlijk, we hebben allemaal (af en toe) nood aan sociaal contact. In de coworking spaces van Greenhouse ontmoet je gelijkgestemde ondernemers met wie je kan netwerken als je daar behoefte aan hebt en kan je professioneel klanten ontvangen in één van onze meeting rooms.

 

Hoe start ik op als coworker bij Greenhouse?

Kort samengevat? Ontzettend eenvoudig! Wanneer jij klaar bent om deel uit te maken van onze coworking community, tonen we jou graag wat Greenhouse te bieden heeft tijdens een rondleiding in één van onze hubs.

Ben je nadien helemaal overtuigd van de vele voordelen? Dan is het aan jou om een keuze te maken tussen een maandabonnement of te werken met dagpassen, afhankelijk van wat jij nodig hebt.

Greenhouse Antwerp coworking space Greenhouse Antwerp coworking space

Wil je 24/7 toegang? Dan kies je best voor een maandabonnement van 175 euro (exclusief btw). Daarvoor krijg je ook nog eens 2u per dag gratis toegang tot onze vergaderzalen. En uiteraard, hoe kan het ook anders, geniet je van wifi, gratis koffie en water, gebruik van printers (niet onbeperkt). Bovendien mag je ook een aantal leuke extraatjes verwachten zoals: beheer van post, een locker, de aanwezigheid van een hospitality assistant die paraat staat voor al jouw zorgen of vragen,….

Lijkt coworken je wel interessant maar niet voor elke dag? Dan kan je met met 1 (of heel veel) dagpas(sen) werken. Je geniet dan niet 24/7 toegang of dagelijks gebruik van onze vergaderzalen, maar je komt coworken als het jou past en betaalt enkel voor deze dagen aan 15 euro (exclusief btw) per dag.

Een keuze gemaakt? Laat het ons weten, wij zorgen ervoor dat jij in een mum van tijd kan opstarten!

Ontdek de formules

Wat vinden onze klanten van coworking bij Greenhouse?

 

Jasper Dockx, zaakvoerder van Twaalfde Man en coworker in Greenhouse Antwerp:

“Een coworking space zoals Greenhouse is financieel aantrekkelijker voor mij, maar het is ook beter voor mijn focus én om te netwerken. Ik vind nu al iets meer dan een jaar mijn weg naar Greenhouse. Hierdoor is mijn onderneming snel gegroeid, is mijn netwerk uitgebreid en heb ik al nieuwe klanten kunnen scoren dankzij de Greenhouse community”.

Jan Laurens, zaakvoerder van Toucan en coworker in Greenhouse BXL:

“Door de combinatie van de vriendelijke mensen en de kwalitatieve, gezellige ruimtes heb ik geen seconde getwijfeld: hier zou ik mijn nieuwe kantoor vestigen! Ik werk vaak ter plaatse bij klanten, maar bij Greenhouse is het thuiskomen. Dit is en blijft mijn favoriete werkplek.”

 

Interesse in onze coworking spaces?

Boek een rondleiding in de hub van jouw keuze! Wij kijken er naar uit om je te ontmoeten en alles over Greenhouse te vertellen!