Een serviced office bij Greenhouse: wat moet jij erover weten?

Bij Greenhouse vind je verschillende kantooroplossingen terug. Door coworking, serviced offices én reguliere kantoren in ons gamma aan te bieden, hebben we een gepaste oplossing voor kleine, middelgrote en grotere ondernemingen.

Mogelijk is een serviced office de ideale formule voor jouw onderneming! Zowel in Greenhouse Antwerp als in Greenhouse BXL vind je deze kantooroplossing terug. Ben je geïnteresseerd in een serviced office? Bekijk dan zeker ons overzicht van beschikbare ruimtes.

Of wil je eerst weten wat de voordelen zijn, wanneer jij het beste kiest voor zo’n serviced office en wat je er over moet weten? Lees dan gerust verder!

Wat is een serviced office nu precies?

Een serviced office is een gemeubileerde en volledig uitgeruste kantoorruimte, gelegen in een gebouw dat gemanaged wordt door een algemeen beheerder – in dit geval, Greenhouse. Wij verhuren serviced offices aan onze klanten en geven hen zo toegang tot een privé en kant-en-klare kantoorruimte tegen interessante voorwaarden.

Dat doen we met een reden: steeds meer bedrijven zijn tenslotte op zoek naar flexibele commerciële vastgoedopties, zoals serviced offices, als alternatief voor conventionele kantoorruimtes. Het grote verschil? Je hebt geen lange huurcontracten en bijkomende zaken. Onderhoud, facilitaire kosten, inrichting enzovoort zitten bij onze serviced offices mee in het pakket.

Je kan dus stellen dat dit – relatief jong – type werkruimte deel uitmaakt van een wereldwijde transformatie, waarbij bedrijven steeds meer op zoek zijn naar flexibele manieren van werken. En de serviced offices van Greenhouse? Die zijn daar het perfecte antwoord op!

Maak hier een afspraak voor een rondleiding

Wat zijn de grootste voordelen van een serviced office?

Waarom zou jij nu voor een serviced office kiezen in plaats van voor coworking of een regulier kantoor? Wel, om heel wat redenen. Wij sommen de drie belangrijkste alvast voor je op. Wil je daarna meer weten over die serviced offices – en of deze een match zijn met jouw eigen organisatie?

1. Flexibele huurcontracten

De huurtermijnen van onze serviced offices zijn zeer flexibel. Dit is ideaal voor bedrijven die wendbaar willen blijven en willen werken in een privé-ruimte die op relatief korte termijn kan worden uitgebreid of verkleind, in overeenstemming met hun bedrijfsplan.

2. Kosteneffectief zonder downtime

Kies je voor een serviced office? Dan betaal je enkel voor de ruimte die je nodig hebt. Deze ruimte is bovendien gemeubileerd en vooraf voorzien van al het nodige, zodat je je eigen apparatuur meteen kan aansluiten. Dit betekent dat er geen downtime is voor, tijdens of na de verhuizing – waardoor je extra budget vrij kan maken voor andere opportuniteiten.

3. Toegang tot alle faciliteiten

Greenhouse faciliteiten in onze serviced offices zijn onder andere een receptiebalie, een keuken, restaurant(s), coffeecorner, water, schoonmaak- en onderhoudsdiensten, vergaderzalen en netwerkruimten. Daarnaast heb je, indien gewenst, ook toegang tot extra (pay-as-you-use) diensten en faciliteiten zoals een fitness en/of een strijkdienst. Hoe dan ook, kan je er zeker van zijn: je weet wat je krijgt tijdens onze all-in formule, wat een eenvoudige budgettering mogelijk maakt.

 

Hoe start ik op in een serviced office bij Greenhouse?

Kort samengevat? Ontzettend eenvoudig! Hebben de voordelen van een serviced office jou kunnen overtuigen en wil je graag een serviced office huren?

Hierbij zit inbegrepen:

  • Genieten van jouw eigen kantoorruimte
  • Kwalitatief ingerichte privékantoren voor 1 tot 8 personen
  • Wifi, koffie, water, thee en een vast aantal prints per dag
  • Tal van Greenhouse diensten: een receptie, helpdesk, kluisjes, catering, pakjesdienst, schoonmaakdienst en veel meer!
Is een serviced office iets voor jou? Vraag hier vrijblijvend een offerte

Wat vinden onze klanten van een serviced office bij Greenhouse?

Het grootste voordeel van onze serviced office is zonder twijfel het aspect van ontzorging. We moeten zelf niet instaan voor receptie en infrastructuur, wat ons werk bijzonder comfortabel maakt. Zo kunnen wij ons zorgeloos focussen op dat waar we goed in zijn: juridisch advies geven en onze cliënt voor de volle 100% bijstaan, zonder afleiding. Lees hier meer!

Affluo

Naast de praktische voordelen, is het ook gewoon tof om op deze locatie te werken. De hub is strategisch gelegen en makkelijk bereikbaar, de inrichting heeft een moderne look en dat maakt van Greenhouse Antwerp een totaalconcept met een eigen vibe. Lees hier meer!

Alec De Coninck en Guy Schoeters zaakvoerders van Talentwise

Interesse in een serviced office?

Vraag dan zeker jouw offerte aan – en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Tot snel?