Een serviced office bij Greenhouse: wat moet jij erover weten?

Bij Greenhouse vind je verschillende kantooroplossingen terug. Door coworking, serviced offices én reguliere kantoren in ons gamma aan te bieden, hebben we een gepaste oplossing voor kleine, middelgrote en grotere ondernemingen.

Mogelijk is een serviced office de ideale formule voor jouw onderneming!
Maar wat zijn de voordelen, wanneer kies jij best voor zo’n serviced office en wat moet je er over weten? Wij vertellen het je graag!

 

Wat is een serviced office nu precies?

Een serviced office is een gemeubileerde en volledig uitgeruste kantoorruimte, gelegen in een gebouw dat gemanaged wordt door een algemeen beheerder – in dit geval, Greenhouse. Wij verhuren serviced offices aan onze klanten en geven hen zo toegang tot een privé en kant-en-klare kantoorruimte tegen interessante voorwaarden.

Dat doen we met een reden: steeds meer bedrijven zijn tenslotte op zoek naar flexibele commerciële vastgoedopties, zoals serviced offices, als alternatief voor conventionele kantoorruimtes. Het grote verschil? Je hebt geen lange huurcontracten en bijkomende zaken. Onderhoud, facilitaire kosten, inrichting enzovoort zitten bij onze serviced offices mee in het pakket.

Je kan dus stellen dat dit – relatief jong – type werkruimte deel uitmaakt van een wereldwijde transformatie, waarbij bedrijven steeds meer op zoek zijn naar flexibele manieren van werken. En de serviced offices van Greenhouse? Die zijn daar het perfecte antwoord op!

Geïnteresseerd? Neem contact op!

Wat zijn de grootste voordelen van een serviced office?

Waarom zou jij nu voor een serviced office kiezen in plaats van voor coworking of een regulier kantoor? Wel, om heel wat redenen. Wij sommen de drie belangrijkste alvast voor je op. Wil je daarna meer weten over die serviced offices – en of deze een match zijn met jouw eigen organisatie? Neem dan zeker contact met ons op.

1. Flexibele huurcontracten

De huurtermijnen van onze serviced offices zijn zeer flexibel: Je kan ze huren op basis van jaarcontracten. Dit is ideaal voor bedrijven die wendbaar willen blijven en willen werken in een privé-ruimte die op relatief korte termijn kan worden uitgebreid of verkleind, in overeenstemming met hun bedrijfsplan.

2. Kosteneffectief zonder downtime

Kies je voor een serviced office? Dan betaal je enkel voor de ruimte die je nodig hebt. Deze ruimte is bovendien gemeubileerd en vooraf voorzien van al het nodige, zodat je je eigen apparatuur meteen kan aansluiten. Dit betekent dat er geen downtime is voor, tijdens of na de verhuizing – waardoor je extra budget vrij kan maken voor andere opportuniteiten.

3. Toegang tot alle faciliteiten

Greenhouse faciliteiten in onze serviced offices zijn onder andere een receptiebalie, een keuken, restaurant(s), coffeecorner, water, schoonmaak- en onderhoudsdiensten, vergaderzalen en netwerkruimten. Daarnaast heb je, indien gewenst, ook toegang tot extra (pay-as-you-use) diensten en faciliteiten zoals een fitness en/of een strijkdienst. Hoe dan ook, kan je er zeker van zijn: je weet wat je krijgt tijdens onze all-in formule, wat een eenvoudige budgettering mogelijk maakt.

 

Hoe start ik op in een serviced office bij Greenhouse?

Kort samengevat? Ontzettend eenvoudig! Hebben de voordelen van een serviced office jou kunnen overtuigen en wil je graag een serviced office huren? Neem contact met ons op om te weten welke kantoren we nog beschikbaar hebben in Berchem en in Diegem.

Hierbij zit inbegrepen:

  • 12 maanden lang genieten van jouw eigen kantoorruimte (via verlengbare jaarcontracten).
  • Kwalitatief ingerichte privékantoren voor 1 tot 8 personen met focus op duurzaamheid en ergonomie.
  • Wifi, koffie, water, thee en een vast aantal prints per dag
  • Tal van Greenhouse diensten: een receptie, helpdesk, kluisjes, catering, pakjesdienst, schoonmaakdienst en veel meer!
Kom langs voor een rondleiding!

Wat vinden onze klanten van een serviced office bij Greenhouse?

Alexander Goovaerts, zaakvoerder van Headlight en sinds 2017 huurder van een serviced office in Greenhouse Antwerp: “De efficiëntie van een serviced office zou ik iedereen aanraden! Er worden heel wat zaken voor jou voorzien. Denk aan de receptie waar je bezoek professioneel wordt ontvangen, internet access overal, het onderhoud van je kantoor en de locatie, enzovoort. Hier hoef je er zelf niet aan te denken, waardoor je je meer kan focussen op je eigen business”

Alec De Coninck en Guy Schoeters, zaakvoeders van Talentwise en sinds 2018 huurders van een serviced office in Greenhouse Antwerp: “Naast de praktische voordelen, is het ook gewoon tof om op deze locatie te werken. De hub is strategisch gelegen en makkelijk bereikbaar, de inrichting heeft een moderne look en dat maakt van Greenhouse Antwerp een totaalconcept met een eigen vibe.”

 

Interesse in een serviced office?

Vraag dan zeker jouw offerte aan – en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Tot snel?