Community: events

22 september 2018

RUN TO WALK AGAIN

22 september 2018 – 23 september 2018 | Greenhouse Antwerp

Loop mee voor het goede doel!

  • Op 22 en 23 september 2018
  • Locatie: Sporta-domein in Tongerlo

Dit weekend neemt Greenhouse met zoveel mogelijk sympathisanten deel aan de 7de editie van de RUN TO WALK AGAIN. De ‘run’ is een estafetten tour, bestaande uit 7 marathons, waarbij 1 marathon wordt afgelegd door een handbiker.

Met onze deelname steunen we de non-profit organisatie TO WALK AGAIN, die mensen met een fysieke beperking de kans geeft om te sporten (http://runtowalkagain.be)

Aan wat mag je je verwachten? Elke marathon is opgebouwd uit 4 lussen van 10km (ca. 1u per lus). Je kiest zelf de afstand die je wenst te lopen. Je kan 5km, 10km of 12,73km lopen? Of waarom niet 2km, pauze, 2km, pauze, … Elke kilometer telt!

Denk je ‘Oh nee’, leuke actie, maar ik ben helemaal niet zo sportief? Ook dan ben je welkom – samen met je collega’s en/of met je gezin. Er zijn foodtrucks en ook heel wat fijne randanimatie voor de allerkleinsten.

Verliezers zullen er op 22 en 23 september niet zijn, enkel winnaars! RUN TO WALK AGAIN is een evenement waar vriendschap, sportiviteit en solidariteit elkaar kruisen. Of je nu in een rolstoel zit of niet, iedereen gaat voor hetzelfde doel. En precies dat maakt deze ‘run’ zo speciaal.

Heb je zin om alleen of samen met je team deel te nemen? Schrijf je dan in voor de Infosessie of neem contact op met Nils Hertogs, Hospitality coordinator voor Greenhouse.

0800 50 516

Nils.Hertogs@greenhouse-offices.be

Sportieve groeten,

Het Greenhouse Team