Community: events

29 april 2021

Webinar: De onderschatte impact van invloed – event is afgelopen –

29 april 2021 | Alle locaties 

Ondernemingen zijn meer dan ooit ‘agents of change’, de drijvende kracht achter verandering en vooruitgang. Ten minste, als ze invloed kunnen verwerven én uitoefenen. Hoe je dat als ondernemer of als bedrijf doet?

Dat kom je te weten tijdens het 3de live webinar van Greenhouse op donderdag 29 april van 13u15 tot 14u15. Onze gastspreker is immers niemand minder dan Peter De Keyzer* van Growth Inc., een strategisch communicatiebureau dat hij samen met Olivier Van Horenbeeck oprichtte in 2016.

Peter zal je ongetwijfeld bekend in de oren klinken: de voormalige hoofdeconoom van Petercam en BNP Paribas Fortis verschijnt regelmatig in de pers als opiniemaker. Kortom, een spreker van formaat die je gedurende 45 minuten gekluisterd aan het scherm zal houden.

Grijp nu je kans om hem live te horen

Ik schrijf me in!

Peter en Olivier brachten recent het boek ‘Macht is zilver, invloed is goud’ uit. Wij konden enkele gesigneerde exemplaren bemachtigen die we na afloop van het webinar zullen verloten onder de deelnemers. Reden te meer om je snel in te schrijven en kans te maken.

 

* Helaas kon Olivier Van Horenbeeck wegens onvoorziene omstandigheden niet optreden als gastspreker. Maar niet getreurd! Zijn partner en co-founder van Growth Inc. Peter De Keyzer zal de honneurs waarnemen.