Community: events

25 februari 2021

Webinar: Inclusief communiceren, een must in 2021! – event is afgelopen –

Beste Greenhouse members,

Eind vorig jaar organiseerden we voor de allereerste keer een webinar voor alle Greenhouse klanten. Na afloop wisten we het meteen: dit willen we nog eens doen!

Vandaag kondigen we dan ook met veel trots aan dat we Hanan Challouki konden strikken voor ons volgende webinar op 25 februari 2021 van 13u-14u. Deze inspirerende onderneemster kan, op 28-jarige leeftijd, nu al experte op het vlak van inclusieve communicatie genoemd worden.

Tijdens een wervelende sessie vertelt ze met veel passie over diversiteit & communicatie anno 2021 en de do’s en don’ts. Bovendien geeft ze praktische tips die je helpen om nadien de vertaalslag te maken naar je eigen business en communicatie.

Wees zeker van een virtuele plaats en bestel hier je e-ticket!

Gedreven door haar missie om een meer inclusieve wereld te creëren, koos Hanan voor een carrière als ondernemer met focus op diversiteit & communicatie. De lijst met haar verwezenlijkingen is bewonderenswaardig.
Enkele hoogtepunten:

  • 2015 – Oprichting van mvslim.com, een nieuwsplatform waarmee ze de stereotiepe beeldvorming rond de moslimgemeenschap wil doorbreken. Het platform trekt miljoenen bezoekers wereldwijd!
  • 2015 – Oprichting van communicatiebureau Allyens met als doel bedrijven bij te staan om diversiteit te integreren in marketing, communicatie en interne processen. O.a. Brussels Airport, Telenet, Stad Antwerpen en BNP Paribas deden al beroep op haar expertise.
  • 2018 – Haar inzet, passie en innovatieve strategieën worden bekroond met een plaats in de prestigieuze 30 Under 30 lijst van Forbes!
  • 2020 – Oprichting Inclusify, een strategisch bureau met expertise in inclusieve communicatie en marketing.

Het is overduidelijk: het verhaal van Hanan, haar visie en doelen zullen niemand onberoerd laten!
Kijk je ook al uit naar deze inspirerende sessie? Registreer je vanaf nu!

Reserveer hier je e-ticket

Tot dan!
Het Greenhouse Team