Greenhouse Antwerp

Uitbreidingstraat 66 - 2600 Antwerpen

Kantooroplossingen voor iedereen

Van freelancers tot start-ups, grow-ups, kmo’s en multinationals, voor iedereen hebben we dé gepaste kantooroplossing. We beschikken over:

  • 34 coworkingplaatsen
  • 12 serviced offices, dit zijn volledig uitgeruste privéruimtes
  • Kantoren op maat van jouw onderneming

 

Coworking space

Ontdek de ideale hub voor flex-werkers en kantoornomaden.

Ontdek meer
Serviced offices

Huur een serviced office, een volledig uitgeruste eigen kantoorruimte.

Ontdek meer
Kantoren op maat

Opteer voor een kantoor op maat gemaakt volgens jouw wensen en behoeften.

Ontdek meer

Vraag een offerte

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Tevreden Greenhouse klanten aan het woord

Greenhouse Antwerp is een heerlijke plek om te werken! Voor mij is de centrale ligging van de hub een groot voordeel alsook de ruime en moderne bureaus. Ik ontmoet als coworker bovendien verschillende bedrijven uit uiteenlopende sectoren, wat erg verrijkend is. Tegelijkertijd kan je je ook afzonderen als dat nodig is bijvoorbeeld in een phonebooth voor een online meeting.

Tom Claes Zaakvoerder TM Pharma en coworker in Greenhouse Antwerp

Naast de praktisch voordelen, is het ook gewoon tof om op deze locatie te werken. De hub is strategisch gelegen en makkelijk bereikbaar, de inrichting heeft een moderne look en dat maakt van Greenhouse Antwerp een totaalconcept met een eigen vibe.

Alec De Coninck Partner van Talentwise en huurder serviced office in Greenhouse Antwerp

Het nette, gezellige en heel erg trendy interieur beantwoordde aan al mijn verwachtingen ? en trekt een interessante mengelmoes van coworkers aan. Ik vind het ontzettend fijn om zowel tussen creatievelingen als business professionals te zitten, omdat ik mezelf ook in beide categorie?n plaats. Lees hier meer!

Grietje Fran?ois Oprichtster Novemmundi en coworker in Greenhouse Antwerp

Greenhouse Antwerp is ?cht een zalige plek om te werken. De enorme ramen laten veel natuurlijk licht binnen en de mogelijkheid om te werken aan een bureau of in een relaxzetel is een fijn extraatje. Daarnaast zijn we fervent gebruiker van de belbubbels: handig wanneer je veel vergaderingen hebt en je je collega?s niet wil storen! Lees hier meer!

Charlotte Bolsens Senior supply chain consultant Solventure en coworker in Greenhouse Antwerp

Greenhouse Antwerpen is super goed gelegen, erg toegankelijk en ook nog eens heel flexibel. Je huurt enkel dat waar je nood aan hebt, meer niet. En dat was exact waar wij naar op zoek waren! Lees hier meer!

Evy De Vos Oprichtster Bloq en coworker in Greenhouse Antwerp