Greenhouse BXL

Berkenlaan 8A + 8B - 1831 Diegem

Greenhouse BXL draagt zorg voor jouw onderneming én welzijn

Greenhouse BXL biedt meer dan een flexibele en kwalitatieve werk- en evenementenruimte.

Door een brede waaier aan diensten aan te bieden, zoals een fitness, facility lockers en een strijkdienst, hopen we je zo veel mogelijk te kunnen ‘ontzorgen’.

Op die manier kan je je focussen op je kernactiviteiten.

Meer informatie?

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Receptie

Bij Greenhouse kan je gebruikmaken van onze betrouwbare receptie. Zo moet je niet investeren in een eigen onthaaldienst/receptie.

Cateringmogelijkheden

Geen goede werkdag zonder een goed middagmaal en geen goed event zonder degelijke catering. Ook daar hoef je je bij Greenhouse BXL geen zorgen over te maken, want er is een restaurant, een take-away restaurant en event catering. Alle cateringmogelijkheden worden verzorgd door ISS.

Pakjesdienst

Pakjes in ontvangst nemen, het is niet altijd evident op kantoor. Daarom helpen we je een handje met een uitgebreide en betrouwbare pakjesdienst.

Strijkdienst

In de hub is er twee dagen per week een strijkdame aanwezig. Handig, want je levert je strijkmand ’s ochtends af en haalt dezelfde dag je hemden, jurken,… netjes gestreken weer op.

Fitness

Na lange concentratie kan een fysieke inspanning de druk even helemaal van de ketel halen. Daarom bieden we steeds de mogelijkheid tot sport in onze eigen fitnessruimte.

Douches

Fiets je graag naar het werk? Of leef je je tijdens de middagpauze graag even uit in een snelle jogsessie of fitness-trip? Geen nood, in onze douches kan je weer even lekker afkoelen en fris terug aan de slag.

Oplaadstation voor e-cars

We zouden Greenhouse niet zijn, mochten we niet inzetten op duurzaamheid. Kom je met je elektrische wagen naar het werk? Geen probleem, er is een laadpaal voorzien!

Klusjesdienst

Een kapotte lamp in je kantoor? Een probleem met één van je bureaus? Geen nood, we hebben een getalenteerde klusjesdienst die dagelijks voor je klaarstaat.

Maatschappelijke zetel

Mogelijkheid tot plaatsen van maatschappelijke zetel als je kiest voor een service overeenkomst (serviced office).

On demand services

De hospitality assistant is er om al je vragen te beantwoorden.

Greenhouse vibes