Greenhouse Mechelen

Schaliënhoevedreef 20T - 2800 Mechelen

Greenhouse Mechelen draagt zorg voor jouw onderneming én welzijn

Greenhouse Mechelen biedt meer dan een flexibele en kwalitatieve werkplek en vergaderruimtes.

Door een brede waaier aan diensten aan te bieden, zoals een pendeldienst en een strijkdienst, hopen we je zo veel mogelijk te kunnen ‘ontzorgen’.

Op die manier kan je je focussen op je kernactiviteiten.

Meer informatie?

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Receptie

Bij Greenhouse kan je gebruikmaken van onze betrouwbare receptie. Zo moet je niet investeren in een eigen onthaaldienst/receptie.

Cateringmogelijkheden

Geen goede werkdag zonder een goed middagmaal en geen goed event zonder degelijke catering. Ook daar hoef je je bij Greenhouse Mechelen geen zorgen over te maken want bij ons vind je event catering en een barista.

Pakjesdienst

Pakjes in ontvangst nemen, het is niet altijd evident op kantoor. Daarom helpen we je een handje met een uitgebreide en betrouwbare pakjesdienst.

Strijkdienst

In de hub is er twee dagen per week een strijkdame aanwezig. Handig, want je levert je strijkmand ’s ochtends af en je haalt de volgende dag je hemden, jurken,… netjes gestreken weer op.

Fitness

Na lange concentratie kan een fysieke inspanning de druk even helemaal van de ketel halen. Daarom bieden we steeds de mogelijkheid tot fitness. Je kan terecht bij Basic Fit op Mechelen Campus. 

Douches

Fiets je graag naar het werk? Of leef je je tijdens de middagpauze graag even uit in een snelle jogsessie of fitness-trip? Geen nood, in onze douches kan je weer even lekker afkoelen en fris terug aan de slag.

Oplaadstation voor e-cars

We zouden Greenhouse niet zijn, mochten we niet inzetten op duurzaamheid. Kom je met je elektrische wagen naar het werk? Geen probleem, er is een laadpaal voorzien!

Klusjesdienst

Een kapotte lamp in je kantoor? Een probleem met één van je bureaus? Geen nood, we hebben een getalenteerde klusjesdienst die dagelijks voor je klaarstaat.

Pendeldienst

Gratis pendeldienst van en naar het station Mechelen.

Kinderopvang

Het kinderdagverblijf ‘De Rakkertjes’ kan jouw kinderen opvangen tijdens de werkuren.

On demand services

Een hospitality assistant is er om al je vragen te beantwoorden.

Greenhouse vibes