Greenhouse Mechelen

Schaliënhoevedreef 20T - 2800 Mechelen

Kantooroplossingen voor iedereen

Van freelancers tot start-ups, grow-ups, kmo’s en multinationals, voor iedereen hebben we de gepaste kantooroplossing. We beschikken over:

  • 40 coworkingplaatsen
  • Kantoren op maat van jouw onderneming

 

Coworking space

Ontdek de ideale hub voor flex-werkers en kantoornomaden.

Ontdek meer
Kantoren op maat

Opteer voor een kantoor op maat gemaakt volgens jouw wensen en behoeften.

Ontdek meer

Vraag een offerte

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Tevreden Greenhouse klanten aan het woord

Het feit dat we terecht kunnen bij meerdere locaties voor dezelfde abonnementsformule zorgt echt voor die extra flexibiliteit. Een ander voordeel aan de coworking space van Greenhouse is het hebben van een maatschappelijke zetel. We hebben namelijk niet de noodzaak om een vast kantoor te hebben, dus daar moeten we ons ook al geen zorgen over maken. Lees hier meer!

2aspire en coworkers in Greenhouse Mechelen

Op de eerste plaats staat voor mij zeker de prijs/kwaliteit. Voor een kost van ?175 per maand krijg je een zeer volledig aanbod in een professioneel kader, dat goed afgestemd is op mijn noden. Lees hier meer!

Johan Huygh Ondernemer Tomanage en coworker in Greenhouse Mechelen

Greenhouse is een zalige en gezellige plek om te vertoeven. Alles om goed te kunnen focussen en op tijd en stond te kunnen ontspannen is aanwezig: een nette werkplek, belbubbels, vergaderzalen, maar ook de aanwezigheid van andere coworkers die ik na verloop van tijd als collega?s beschouw. Lees hier meer!

Glenn De Wit Bestuurder van DWS Group en coworker in Greenhouse Mechelen

De vergaderzalen en de bemande receptie zijn voor ons een groot voordeel, maar zeker ook de verschillende locaties gaven voor ons de doorslag. Veel van onze klanten zitten op de as tussen Antwerpen, Brussel en Mechelen ? dus de Greenhouse locaties zijn voor ons p?rfect gelegen! Lees hier meer!

Gerrit Calsius Oprichter Green Night Logistics en coworker in Greenhouse Mechelen