Ontdek onze diensten

Resto & catering

Geen goede werkdag zonder een goed middagmaal en geen goed event zonder degelijke catering. Ook daar hoef je je bij Greenhouse geen zorgen over te maken, want onze restaurants en onze cateraars zijn top!

Receptie

Bij Greenhouse kan je gebruikmaken van onze betrouwbare receptie. Zo moet je niet investeren in een eigen onthaaldienst/receptie.

Fitness

Na lange concentratie kan een fysieke inspanning de druk even helemaal van de ketel halen. Daarom bieden we steeds de mogelijkheid tot fitness in de buurt van je werkplek.

Helpdesk

Kwaliteit en duurzaamheid staan centraal in onze hubs, maar zelfs dan kan er eens iets fout lopen. Of je nu een kapotte bureaustoel hebt, of een defecte lamp in je kantoor, onze helpdesk staat 7 op 7 voor je klaar!

Events

Bij Greenhouse, hoef je nooit meer op zoek naar een inspirerende eventlocatie. In alle drie de Greenhouse-hubs heb je opties genoeg voor de knapste events.

Vergaderen

Of je nu een belangrijke klant over de vloer krijgt, of je hebt even een afgezonderde ruimte nodig waar je je volledig kan focussen, van onze vergaderruimtes kan je altijd gebruik maken.

Strijkdienst

In iedere hub is er twee dagen per week een strijkdame aanwezig. Handig, want je levert je strijkmand ’s ochtends af en haalt dezelfde of de volgende dag je kleding netjes gestreken weer op.

Klusjesdienst

Een kapotte lamp in je kantoor? Een probleem met één van je bureaus? Geen nood, we hebben een getalenteerde klusjesdienst die dagelijks voor je klaarstaat.

Elektrische laadpalen

We zouden Greenhouse niet zijn, mochten we niet inzetten op duurzaamheid. Kom je met je elektrische wagen naar het werk? Geen probleem, er is een laadpaal voorzien!

Schoonmaakdienst

Wat doe je het liefste: een poetshulp betalen, of zelf de kuisschort aantrekken? Bij Greenhouse hoef je geen van beide te doen, want onze schoonmaakdienst houdt ook jouw werkplek proper.

Pakjesdienst

Pakjes in ontvangst nemen, het is niet altijd evident op kantoor. Daarom helpen we je een handje met een uitgebreide en betrouwbare pakjesdienst.

Verfrissend groen

Hoe je werkomgeving eruitziet, heeft een immense impact op hoe je je voelt tijdens het werken. Van nature voelen we ons beter wanneer we omgeven worden door voldoende groen. Daarom zorgen we voor een mooi en natuurlijk interieur in onze hubs.

Wellbeing

Het belangrijkste van alles: in onze hubs doen we er alles aan om wellbeing op de werkvloer te garanderen. Wie zich goed voelt in zijn of haar vel, werkt niet alleen beter, maar ook liever.

Koffie

Voor sommigen een leuke extra, voor velen een noodzakelijk kwaad: goede koffie om de dag mee door te komen. In alle drie de Greenhouse-hubs garanderen we je heerlijke bonenkoffie, volledig gratis.

Douches

Fiets je graag naar het werk? Of leef je je tijdens de middagpauze graag uit in een snelle jogsessie of fitness-trip? Geen nood, in onze douches kan je weer even lekker afkoelen en fris terug aan de slag.

Maatschappelijke zetel

Mogelijkheid tot plaatsen van maatschappelijke zetel als je kiest voor een service overeenkomst (serviced office).

Onze locaties

image Brussel

Brussel

Ontdek onze diensten

Greenhouse BXL
Berkenlaan 8A + 8B
1831 Diegem
België
Onze diensten
image Antwerpen

Antwerpen

Ontdek onze diensten

Greenhouse Antwerp
Uitbreidingstraat 66
2600 Antwerpen
België
Onze diensten